Με τα κεφάλια κάτω, πολλοί από τους νέους ήταν μαθητές του St Michael’s College του Δουβλίνου, όπου σπούδαζαν και οι δύο νέοι που έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους.Η θλίψη είναι ανύπνωτη για τους Ιρλανδούς μαθητές που έζησαν στην Ίο τον τραγικό χαμό των δυο 18χρονων αγοριών που έχασαν την ζωή τους κατά τη διάρκεια διακοπών.

Δεκάδες φοιτητές παρατάχθηκαν στον δρόμο που οδηγεί στο λιμάνι του νησιού, καθώς τις σορούς του Andrew O’Donnell και του Max Wall, επιβίβασαν σε πλοίο με προορισμό την Αθήνα, ώστε να γίνει η νεκροψία για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία των θανάτων τους.

Με τα κεφάλια κάτω, πολλοί από τους νέους ήταν μαθητές του St Michael’s College του Δουβλίνου, όπου σπούδαζαν και οι δύο νέοι που έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους.

Ορισμένοι από τους μαθητές τοποθέτησαν κίτρινα τριαντάφυλλα στα φέρετρα των δύο μαθητών ως ένδειξη της φιλίας τους, ενώ άλλοι έκλαιγαν καθώς οι σοροί τους μεταφέρονταν από το Κέντρο Υγείας της Ίου στο λιμάνι.Οι γονείς των αδικοχαμένων νέων ήταν επίσης στην Ίο για τον θλιβερό αποχαιρετισμό και συνόδευσαν τα φέρετρα των παιδιών τους στην Αθήνα, όπου θα περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Σε αυτά τα σημεία βρέθηκαν νεκροί οι δύο 18χρονοι Ιρλανδοί

Φωτογραφίες από τα σημεία στα οποία βρέθηκαν νεκροί με λίγες ώρες διαφορά οι δύο 18χρονοι Ιρλανδοί στην Ίο έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ο γκρεμός στον οποίο εντοπίστηκε η σορός του 18χρονου Άντριου Ο’ Ντόνελ, με την βρετανική εφημερίδα να επισημαίνει ότι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο και έναν κεντρικό δρόμο.Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα ο Άντριου εντοπίστηκε νεκρός σε μια περιοχή κάτω από ένα πεντάστερο ξενοδοχείο.


Στη δεύτερη φωτογραφία η Daily Mail υποστηρίζει ότι απεικονίζεται το σημείο στο οποίο κατέρρευσε ο επίσης 18χρονος Μαξ Γουόλ, όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο του φίλου του.

Κατά το δημοσίευμα ο Μαξ άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα σοκάκι κοντά στο λιμάνι στο οποίο είχε μεταβεί προκειμένου να φύγει για τον Πειραιά ώστε να επιστρέψει τελικά στο Δουβλίνο.