18 Ιουλ 2023

Σέριφος : Ο κος Στέλιος Μαγουλάς υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ

Για τον Δήμο ΣΕΡΙΦΟΥ
Μαγουλάς Στέλιος: 64 

Τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων σε Σέριφο, Σύρο, Τήνο, αλλά και το όνομα του υποψήφιου Περιφερειάρχη ανακοίνωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, υποψήφιος δήμαρχος στη Σέριφο θα είναι ο Στέλιος Μαγουλάς, υποψήφιος δήμαρχος στη Σύρο θα είναι ο Νικόλας Καΐλης και υποψήφια δήμαρχος στην Τήνο θα είναι η Άννα Μαραβέλια.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης θα είναι ο συνταγματάρχης ε.α. Γιάννης Αγγέλου.

Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα στους ψηφοφόρους να συμπορευθούν με τα αγωνιστικά, όπως τα χαρακτηρίζει, ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς όσοι εκλεγούν, θα σταθούν με συνέπεια απέναντι στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και θα προτάξουν τα δικαιώματα των λαϊκών στρωμάτων των νησιών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΚΚΕ:
Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους Δήμους των Κυκλάδων έφεραν τα προβλήματα των νησιωτών στο προσκήνιο, με μόνο γνώμονα την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας, προχώρησαν σε μια σειρά παρεμβάσεων εντός και εκτός δημοτικών συμβουλίων σε συμπόρευση με το ταξικό εργατικό κίνημα και τους φορείς του.

Μπροστά στις επερχόμενες τοπικές εκλογές απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στους εργαζόμενους, στους αγρότες, στους αυτοαπασχολούμενους, στους ανθρώπους της Τέχνης και του Αθλητισμού, στη νεολαία, στις γυναίκες, σε όσους και όσες βρεθήκαμε μαζί στους αγώνες για την Υγεία, την Παιδεία, για τα μέτρα προστασίας της Υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, ενάντια στα αρπακτικά της «πράσινης ανάπτυξης», για συμπόρευση, για κοινή δράση, στη συγκρότηση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που θα είναι με συνέπεια απέναντι στις ανάγκες των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων και μπροστά στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των λαϊκών στρωμάτων των νησιώνμας.

Υποψήφιες/οι δήμαρχοι στις δημοτικές εκλογές στα νησιά των Βόρειων και Δυτικών Κυκλάδων θα είναι:

 


Για τον Δήμο ΣΕΡΙΦΟΥ
Μαγουλάς Στέλιος: 64 ετών συνταξιούχος ΟΑΕΕ, πρώην ΕΒΕ και γραμματέας της Κ.Ο.Β. Σερίφου του ΚΚΕ. Έχει υπάρξει μέλος του Δ.Σ. του σωματείου «Εργατών Δέρματος Αθηνών» και του Δ.Σ. του «Εμπορικού Συλλόγου Σύρου». Μετά τη συνταξιοδότηση του επέστρεψε και κατοικεί μόνιμα στη γενέτειρα του, Σέριφο.


Για τον Δήμο ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

Καΐλης Νικόλας: 39 ετών Δασοπόνος, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) του τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ., με ειδίκευση στη βοτανική – γεωβοτανική. Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Β. & Δ. Κυκλάδων του ΚΚΕ. Έχει υπάρξει μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κυκλάδων και του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Σύρου – Ερμούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»και μέλος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου. 


Για τον Δήμο ΤΗΝΟΥ
Μαραβέλια Άννα: 35 ετών, δικηγόρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τήνο. Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του ΔΠΘ, όπου και υπήρξε μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Β. & Δ. Κυκλάδων του ΚΚΕ και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Τήνου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
Υποψήφιος Περιφερειάρχης είναι ο Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α.

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1986 και αποστρατεύτηκε το 2007.
Είναι κάτοχος τριών Μεταπτυχιακών τίτλων. Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή και έχει εκδώσει βιβλίο με τίτλο «Διατύπωση Πολιτικής για το Ανθρώπινο Δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων».
Έχει ολοκληρώσει τη φοίτησή του στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Βρετανικού Πανεπιστημίου “NottinghamTrent University” και Μεταπτυχιακού τίτλου (Μsc) του Κέντρου Διπλωματικών και Στρατηγικών Μελετών του Πανεπιστημίου Παρισίων (C.E.D.S.).

Με την αποστρατεία του ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, από το οποίο αποχώρησε διαφωνώντας με την αντιλαϊκή πολιτική του το 2012.
Από το 2018 συμπορεύεται με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
Το 2019 ήταν υποψήφιος με το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, ενώ στις εκλογές του 2023 ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια των Δωδεκανήσων.

Πηγή : https://naxostimes.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...