3 Ιουλ 2023

Καλωσορίζουμε τον γιατρό Ιωάσονα Πανοηλία καταλύτικη η παρουσία του για την εύρυθμη λειτουργία του ΠΠΙ ΣΕΡΙΦΟΥ.


Τα καλλιτερα έρχονται vol 4
Καλωσορίζουμε τον γιατρό, του οποίου η απόφαση για την συνεργασια του με το ιατρείο αποτέλεσε καταλύτη για την εύρυθμη λειτουργία του ΠΠΙ ΣΕΡΙΦΟΥ.
Καλωσορίζουμε τον Ιωάσονα Πανοηλία, Γενικό/Οικογενειακό Ιατρό, ο οποίος θα μείνει μαζί μας για 3 μήνες.
"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Σύρο. Αποφοίτησα απο την Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης το 2016. Κατά την διάρκεια του αγροτικού μου στην Πάρο αποφάσισα να ειδικευθώ στην Γενική/Οικογενειακή Ιατρική την οποία και ολοκλήρωσα το 2022 σε Σύρο, Χανιά και Πάρο. Στην εκπαίδευση μου, έδωσα έμφαση στην επείγουσα ιατρική και στις ιδιαιτερότητες που εχουν οι Κυκλαδες.
Αποφάσισα να έρθω εδώ για να βοηθήσω όταν έμαθα για την παραίτηση του κ. Κοντάρη τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα σαν ιατρό και σαν άνθρωπο. Βρισκόμουν στο νήσι εκείνη την μέρα και αφ'ενός συναισθάνθηκα την ανάγκη του συναδέλφου να μην είναι ο μόνος ειδικευμένος στο νησί κατα τους καλοκαιρινούς μήνες και αφετέρου το μέγεθος του προβλήματος που θα δημιουργούταν αν έφευγε. Επιπλεόν ήταν κάτι στην ομορφιά του νησιού στην καρδιά της άνοιξης που με τράβηξε.
Αγαπώ τα βιβλία και την θάλασσα. Η Ιατρική για μένα είναι το πνευματικό μου μονοπάτι και σχετίζεται με την ανακούφιση του περιττού πόνου κατα το πέρασμα μας απο την ζωή.
Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που μου δίνεται η ευκαρία να ζήσω λίγο σε αυτόν τον τόπο και να δουλέψω με την ομάδα του ιατρείου της Σερίφου.
Καλώς μας ήρθες!
Η ομάδα του ΠΠΙ ΣΕΡΙΦΟΥ
Πηγή : 

 Athanasios Kontaris


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...