2 Ιουλ 2023

Οινοποιείο Χρυσολωρά Λιαστός Ακολουθώντας την παραδοσιακή μέθοδο τών παλιών Σερίφιων αμπελουργών.


ΛΙΑΣΤΟΣ - 100% ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΣΕΡΙΦΙΏΤΙΚΟ.
Ακολουθώντας την παραδοσιακή μέθοδο τών παλιών Σερίφιων αμπελουργών.
Τρύγος μετά τού Σταυρού (15 Σεπτεμβρίου).


Παραμονή στο δώμα για 18 ημέρες για αφυδάτωση και, με την βοήθεια του ήλιου και των παρατεταμένων μελτεμιών , έχουμε ένα συμπυκνωμένο, πλούσιο, γλυκό οίνο με αρώματα από βανίλια και ώριμο πεπόνι με ισορροπία μεταξύ γλυκύτητας και οξύτητας .
Μόλις 400 φιάλες των 500ml.
Διαθέσιμο για γευστική δοκιμή και αγορά μόνο από τό οινοποιείο.


LIASTOS - 100% SERIFIOTIKO VARIETY
Following the traditional way of the old Serifian winemakers,
harvesting after the Holy Cross christian feast ( September 15th), left on the terrace to dry for 18 days and, with the help of the sun and the prolonged " meltemia" ( northern summer winds), we get a condensed, rich sweet wine with vanilla and mature melon aromas and balance between sweetness and acidity.
Only 400 bottles of 500 ml.
Available for wine tasting and purchase only at the winery.
Πηγή : 

Οινοποιείο Χρυσολωρά - Chrysoloras Winery


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...