13 Αυγ 2024

Σέριφος Δύναμη Συνεργασίας Οι αποφάσεις για την παράταση του ωραρίου μουσικής.


15Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, 12/8/2024
Όσον αφορά στην λήψη απόφασης για την ανάκληση ή μη αδειών παράτασης ωραρίου μουσικής. Ως Αντιπολίτευση επισημάναμε ότι πρέπει να τηρηθεί η αστυνομική διάταξη 3 του 1996. Τα καταστήματα θα πρέπει να μη δημιουργούν ηχορύπανση και να μη παραβιάζουν το ωράριο της μουσικής.
Επίσης πρέπει να περιοριστεί το φαινόμενο των χάρτινων ποτηριών και των ορθίων που παρατηρείται στην πλατεία του Δημαρχείου.
Επειδή ήδη φτάσαμε στο β´δεκαπενθήμερο του Αυγούστου να υπάρξει μια χρυσή τομή, ώστε ούτε οι πολίτες να ταλαιπωρούνται, ούτε η ανάκληση ωραρίου για τους επιχειρηματίες, να γίνει τώρα στο τέλος της σεζόν.
Διατυπώθηκαν οι παρακάτω προτάσεις:
α) Η πρόταση των κυρίων Αντωνάκη Δημήτρη και Ρώτα Δημήτρη ήταν να παραμείνει όπως είναι το ωράριο και όσοι το παραβιάσουν να γίνεται απευθείας ανάκληση της άδειας μουσικής τους.
β) Η πρόταση του κυρίου Δημάρχου ήταν να αλλάξει το ωράριο και η παράταση να είναι μέχρι τις 12:30 το βράδυ και να ισχύσει για όλο το νησί.
γ) Η πρόταση του κύριου Αντιδημάρχου Λιβάνιου Στέλιου ήταν να ισχύσει η παράταση ωραρίου μέχρι τη 1:00 το βράδυ και μόνο για τα καταστήματα της Πιάτσας (Πλατείας Δημαρχείου).
Τελικά επικράτησε κατά πλειοψηφία η πρόταση των κυρίων Ρώτα Δημήτρη και Αντωνάκη Δημήτρη, η οποία υπερψηφίστηκε και από την Αντιπολίτευση.
Γκιολές Δημήτρης
Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης
και του Δημοτικού Συνδυασμού
"ΣΕΡΙΦΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ"
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σερίφου
Πηγή : 

Σέριφος Δύναμη Συνεργασίας


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...