30 Αυγ 2024

Τα πλοία της ZANTE FERRIES πρόκειται να περάσουν στην πλοιοκτησία της FAST FERRIES


Τις τελευταίες μέρες ακούσαμε ένα μαντάτο που δεν το περιμέναμε. Τα πλοία της ZANTE FERRIES πρόκειται να περάσουν στην πλοιοκτησία της FAST FERRIES της οικογένειας Παναγιωτάκη. Η Ζακυνθινή Εταιρεία φαίνεται να ολοκληρώνει τον κύκλο της σε μια εποχή που και τα δύο πλοία της εταιρείας δούλευαν πολύ καλά. 

Το «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» στην μεγάλη γραμμή με τα εννιά λιμάνια τα κατάφερε εξαιρετικά. Το 2017 ήρθε το πλοίο στο Αιγαίο για να μεγαλώσει την αξία του,. Ήταν μία κίνηση κορώνα-γράμματα καθώς για την μετασκευή του πλοίου δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα. Το πλοίο ευδοκίμησε στη γραμμή και η κίνηση αποδείχθηκε απόλυτα επιτυχής.

 Το «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» εξυπηρέτησε με τρόπο εξαιρετικό τα νησιά της Κύθνου, της Σερίφου, της Σίφνου, της Κιμώλου, της Μήλου, της Φολεγάνδρου, της Σικίνου, της Ίου και της Σαντορίνης. Όταν χρειάστηκε το δρομολόγιο έφτασε μέχρι την Ανάφη. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το πλοίο.

 Όλο το πλήρωμα, από τον Καπετάνιο μέχρι το τζόβενο, έδωσαν και την ψυχή τους για αυτό το πλοίο. Ο καπετάν-Μιχάλης ο Λυγνός ήταν ο Καπετάνιος που το ταξίδεψε τα περισσότερα από αυτά τα χρόνια. 

 Πηγή:https://kaipoutheos.gr/

to synoro blog

1 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...