6 Αυγ 2024

Διεθνώς ρεζίλι: «Από την Τουρκία προσφέρθηκαν να πάρουν τα σκουπίδια της Καλύμνου»! (Audio)


Μόνον ντροπή μπορεί κανείς να αισθάνεται όταν η Ελληνική Πολιτεία δεν μπορεί να βρει λύση στο πρόβλημα των αποβλήτων και προσφέρεται η γειτονική Τουρκία να βοηθήσει!

Έτσι το ζήτημα της αντίδρασης του δήμου Κω στην απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για μεταφορά των απορριμμάτων της Καλύμνου στον ΧΥΤΑ της Κω έφτασε στην αντίθετη όχθη καθώς η Τουρκία προσφέρθηκε να βοηθήσει.Όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του στον Real Voice, ο Δήμαρχος Καλύμνου Γιάννης Μαστροκούκος, δέχθηκε πρόταση από το Τουργκούτρεϊς, στα απέναντι τουρκικά παράλια, να μεταφέρει στις δικές τους υποδομές τα σκουπίδια της Καλύμνου «αφού εσείς δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας» , όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, εκφράζοντας παράλληλα την οργή του, για τα «δικαιώματα» που ως χώρα δίνουμε στην Τουρκία.Συγκεκριμένα ο κ. Μαστροκούκος δήλωσε:

«Ως δήμαρχος νιώθω άσχημα. Στεναχωριέμαι αφάνταστα ως Έλληνας, ως πατριώτης, ως Καλύμνιος, όταν ακούνε στα απέναντι παραλία τι συμβαίνει στα νησιά μας και έρχονται διάφοροι και προθυμοποιούνται να δεχτούν τα σκουπίδια μας. Σας το λέω σε ελεύθερη απόδοση, “αφού δεν μπορείτε μεταξύ σας, μετά χαράς να σας εξυπηρετήσουμε εμείς”. Είμαστε Έλληνες, ζούμε σε μια συντεταγμένη πολιτεία την ελληνική πολιτεία. Δεν είμαστε ξεκομμένοι και περιθωριακοί. Είμαστε ένα μέρος της αυτής της πατρίδας, της ελληνικής επικράτειας και οφείλουμε τα ζητήματά μας, αφού είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή, να τα λύνουμε με χαμηλούς τόνους και δεν χρειάζεται να δημιουργούμε ούτε σχόλια, ούτε να δίνουμε δικαιώματα στους απέναντι που καραδοκούν. Και μόνο στο άκουσμα ότι εμείς μεταξύ μας δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας ως πατριώτες ως Έλληνες και προσφέρονται οι απέναντι, αυτό εμένα με εξοργίζει»

διαβάστε την συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

.https://www.documentonews.gr/article/diethnos-rezili-apo-tin-toyrkia-prosferthikan-na-paroyn-ta-skoypidia-tis-kalymnoy-audio/

Πηγή :https://www.documentonews.gr/ 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...