17 Μαΐ 2012

Χολιγουντιανό καθεστώς στο Αιγαίο



H κρεμ ντε λα κρεμ της διεθνούς showbiz υποκλίνεται στο απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας και δεν διστάζει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αποκτήσει ένα σπίτι ή κάποια έκταση στη χώρα μας. Δεν είναι λίγοι οι σταρ τους εξωτερικού αλλά και οι ισχυρές προσωπικότητες, όπως ο Βλαντιμίρ Πούτιν, που ξεκίνησαν από μια επίσκεψη για διακοπές και τελικά έριξαν άγκυρα στο μέρος που τους γοήτευσε πιο πολύ. 

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ Ο Τομ Χανκς είχε έρθει για πρώτη φορά με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουιλσον για διακοπές στα ελληνικά νησιά πριν από χρόνια. Ετσι, μετά τις διακοπές το λαμπερό ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει σε αγορά έξι στρεμμάτων στην Αντίπαρο, όπου και έφτιαξε το καταφύγιό του. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν φιλοξενήσει φίλους τους από τη Μέκκα του κινηματογράφου προκειμένου να γευτούν τις ομορφιές του νησιού, τα πεντακάθαρα νερά και τις ελληνικές νοστιμιές στα γραφικά ταβερνάκια. Οι πληροφορίες πάντως θέλουν τον διάσημο σταρ πρόσφατα να αγόρασε και άλλο ένα ακίνητο στην Πάτμο. Η Αντίπαρος δεν κέρδισε μόνο το ζεύγος Χανκς αλλά οι πληροφορίες θέλουν να ψάχνονται για να αγοράσουν σπίτι ή έκταση τόσο ο επικεφαλής του ομίλου L’Oreal Ζαν-Πολ Αγκόν όσο και η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, η οποία πριν δείξει ενδιαφέρον για το νησί του Αιγαίου είχε εκφράσει την επιθυμία να αγοράσει κάποια πολυτελή βίλα στην Ιθάκη με ιδιωτική παραλία. Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα, η Μαντόνα καλοβλέπει και την αγορά ενός ολόκληρου νησιού, αφού έτσι θα μπορεί να χαλαρώνει χωρίς να την πλησιάζουν οι παπαράτσι. Καλοβλέπει το πευκόφυτο νησί Λυγιά, κοντά στην Ιθάκη, η τιμή του οποίου αγγίζει ούτε λίγο ούτε πολύ τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Στην Αντίπαρο έχει το δικό του σπίτι ο Σικελός γλύπτης Μαουρίτσιο Λ Λο Κάστρο, αλλά οι φήμες θέλουν να έχει προβεί σε αγορά και ο γνωστός τραγουδιστής Ντέιβιντ Μπόουι

. ΣΥΜΗ Τη βασίλισσα του Αιγαίου επισκέπτεται κάθε χρόνο η αφρόκρεμα του jet set. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται να είναι ο πρώτος που έβαλε το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αγοράσει μια πολυτελή βίλα στο νησί. Εδώ και δύο χρόνια επισκέπτεται το νησί και ο Mr Tod’s. Ο διάσημος Ιταλός επιχειρηματίας Ντιέγκο Ντέλα Βάλε καταφθάνει συνήθως στο αιγαιοπελαγίτικο νησί με σκάφος και μεγάλη παρέα και απολαμβάνει τις διακοπές του. Πέρυσι, είχε έρθει ξανά στη Σύμη και μαγεύτηκε από τα κρυστάλλινα νερά και το τοπίο. Πριν από περίπου έναν χρόνο τελικά, προχώρησε στην αγορά πολυτελούς οικίας στην περιοχή Εμποριό, την οποία έκανε δώρο στη γυναίκα του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, και μία από τις κυρίες που ήταν στην παρέα του προχώρησε επίσης στην αγορά ακινήτου στην ίδια περιοχή με τον Ιταλό Κροίσο.

 ΠΑΤΜΟΣ Σπίτι στην Πάτμο θέλουν τα δημοσιεύματα να ψάχνει η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία πρόσφατα βρέθηκε και στην Κρήτη χωρίς να την πάρει κανείς χαμπάρι. Η «Pretty woman» ζήτησε από Ελληνοαμερικανό φίλο της με εξοχικό στο νησί να της βρει σπίτι, με το φαβορί να είναι μια βίλα στην περιοχή Αγιοι Ανάργυροι, μεταξύ των παραλιών Λάκκα και Λεύκες. Ομως, και η Πάτμος φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της. Αλλωστε, άκουσε τόσα πολλά και καλά από τον συμπρωταγωνιστή της Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος επισκέφθηκε το Νησί της Αποκάλυψης, και τη θέλουν να εκδηλώνει ενδιαφέρον και για εκεί. Ας μην ξεχνάμε πως η χολιγουντιανή σταρ είχε περάσει κάποιες ημέρες από το ταξίδι του μέλιτος στα ελληνικά νησιά απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

 ΣΥΡΟΣ Ακίνητο στη Σύρο, σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί, ψάχνει ο Χάρισον Φορντ, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα την Ερμούπολη και έδειχνε να γοητεύτηκε τόσο με την ιστορία όσο και με την αρχιτεκτονική. Οι πληροφορίες τον ήθελαν να είναι στην Αντίπαρο καλεσμένος του Τομ Χανκς και της συζύγου του, όταν αποφάσισε να πάει με ελικόπτερο για μια επίσκεψη-αστραπή στη φημισμένη Σύρο και μάλιστα οι ίδιες πηγές τον θέλουν να έχει δείξει ενδιαφέρον για την αγορά κάποιου σπιτιού, ώστε να αποκτήσει τη δική του στέγη made in Greece.


 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Το πιο διάσημο ζευγάρι, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, όπως είχε γράψει και η «Espresso», έχουν αποκτήσει μια πολυτελή κατοικία στη Σαντορίνη. Από την πρώτη στιγμή που η Αντζελίνα βρέθηκε στο ηφαιστειογενές νησί για τα γυρίσματα του «Tomb Raider», έδειξε γοητευμένη με τις ομορφιές του. Τα πρώτα ταξίδια που έκανε με τον Μπραντ Πιτ ήταν στη χώρα μας, γι’ αυτό και έρχονται σχεδόν κάθε χρόνο, ειδικά τώρα που έχουν το δικό τους σπίτι. Στο νησί ακούγεται ότι ψάχνει να βρει κάτι που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον και ο Τζακ Νίκολσον. Μάλιστα, το 2004 είχε έρθει στη χώρα μας με σκάφος με τον φίλο του Μπρους Γουίλις και είχε «ερωτευτεί» την Καλντέρα. Επισκέφτηκε και τα νησιά του Ιονίου κάνοντας μια μίνι κρουαζιέρα και, όπως λέγεται, καλοβλέπει την αγορά ενός σπιτιού στην Κεφαλλονιά. Από την άλλη, ο φίλος του Μπρους Γουίλις προτιμάει να επισκέπτεται την Ελλάδα με σκάφος, το οποίο νοικιάζει από τα παράλια της Σμύρνης, όπου φτάνει με το λίαρ τζετ του και τον Ελληνα πιλότο του. Γι’ αυτό κανείς δεν έχει καταφέρει να τον απαθανατίσει, αφού αράζει αρόδο.

 ΣΠΟΡΑΔΕΣ Κάθε χρόνο έρχονται σε μια βίλα φίλων τους στη Σκιάθο η Γκόλντι Χόουν και ο Κερτ Ράσελ. Το ζευγάρι επισκέπτεται το νησί εδώ και πολλά χρόνια. Πέρυσι, είχε έ ρθει και η κόρη τής ηθοποιού, η Κέιτ Χάντσον, με τα παιδιά της και έδειξε το ίδιο ενθουσιασμένη. Οι πληροφορίες θέλουν να ψάχνει για σπίτι στην περιοχή Καλύβια. Μετά την ταινία «Mamma Mia» που γυρίστηκε εκεί, οι μετοχές του νησιού ανέβηκαν και οι πληροφορίες λένε ότι στην ίδια περιοχή «πολιορκεί» μια οικία τριακοσίων τετραγωνικών μέτρων και η Κάμερον Ντίαζ. Αλλωστε, μια σταρ δεν μπορεί να μην έχει τις ανέσεις της ακόμη και στις διακοπές της 
kyklades news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...