30 Μαΐ 2012

Πήρε προβάδισμα



27η Αγωνιστική ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC - Τζαμάικα: 7-0


Τους απαραίτητους βαθμούς πήρε η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ στο ματς απέναντι στην Τζαμάικα, παίζοντας με υπομονή στην επίθεση και με αυτοθυσία την άμυνα πήρε την νίκη και εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα. Σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες για γκολ η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ πέτυχε επτά γκολ συνολικά ενώ κράτησε το μηδέν στην άμυνα παρά τα κενά στη μεσαία γραμμή.

Από το ξεκίνημα έδειξε τις προθέσεις όταν στο πρώτο σουτ του Κουβάτσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Με απόλυτη ψυχραιμία κυριάρχησε επιθετικά και το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Κουβάτσος από σέντρα του Λιβάνιου Ν. Παρά τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ δεν δέχθηκε κανένα γκολ στο πρώτο μέρος, αντίθετα σκόραρε ακόμη δυο γκολ, ένα με απευθείας φάουλ του Κουβάτσου και ένα με σουτ του Κανταρέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε η Τζαμάικα εμφανίστηκε πιο κινητική, εκμεταλλεύτηκε τα κενά στο χώρο της μεσαίας γραμμής και με συνεχόμενες πάσες προσπαθούσε να σκοράρει. Οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες καθώς βρήκαν σε καλή μέρα την άμυνα και τον τερματοφύλακα που δεν τους επέτρεψαν να πανηγυρίσουν ένα γκολ. Μόλις η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της στο κέντρο έκλεισε τα κενά και με συνεχείς αντεπιθέσεις σκόραρε το ένα γκολ μετά το άλλο.
Με πρωταγωνιστή τον Κουβάτσο ο οποίος πέτυχε ακόμη τρία γκολ και με ακόμη ένα του Λιβάνιου Ν. η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ πήρε μια ευρεία νίκη και τους δυο βαθμούς ενώ σε συνδυασμό με την ήττα της Samata από τους Ερημίτες ξεκόλλησε από την ισοβαθμία και πήρε το πλεονέκτημα. Αν στα επόμενα τρία παιχνίδια δεν χάσει βαθμό ξεφεύγει από τους διώκτες της και είναι σίγουρα στην τρίτη θέση. Έχει όμως δύσκολα παιχνίδια με ομάδες που μάχονται για μια θέση στην οχτάδα των play-off.


Βαθμολογία
Γκολ
Λιβάνιος Πέτρος
10
-
Δανής Πέτρος
9
-
Βασιλόπουλος Ανδρέας
10
-
Λιβάνιος Νίκος
9
1
Κοτσέτας Διονύσης
8
-
Κανταρέλης Λάμπρος91
Γούναρης Γιώργος9-
Κουβάτσος Μπάμπης
10
5
Καραγκούνης Άκης
9
-



Πανωχωριανός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...