20 Μαΐ 2012

ο σύλογος γυναικών ΣΕΡΙΦΟΥ η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ..ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.


 Η εκπομπή της ΕΤ3 «Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ , πραγματοποίησε γυρίσματα στη Σέριφο, για προβολή της πολιτιστικής παράδοσης της Σερίφου. Ο Σύλλογος Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση των γυρισμάτων και ιδιαίτερα το Χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, την δασκάλα του χορευτικού κ. Αρετή Μπούρη , τους μουσικούς του νησιού και τον εκπρόσωπο του Δήμου Σερίφου και Πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής κ. Θ. Λιβάνιο. Επίσης ευχαριστούμε:

 Το ξενοδοχείο ΝΑΙΑΣ (Ε. Πελοποννήσιος) και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Άννα Αρβανίτη) για την φιλοξενία του συνεργείου της ΕΤ3. Το Ουζερί της Καλής και το εστιατόριο ΤΟ ΑΛΩΝΙ για την προσφορά ενός τραπεζιού ο καθένας τους χωριστά για το συνεργείο της ΕΤ3. Επίσης ευχαριστούμε το Μεζεδοπωλείο Ο ΛΟΥΗΣ, για την βοήθειά του στο στήσιμο του γλεντιού που θα παρουσιαστεί στην εκπομπή.

 Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους κατοίκους που συμμετείχαν και μας στήριξαν στην προσπάθεια μας αυτή. Μετά από τέσσερις (4) ημέρες γυρισμάτων οι εκπομπές που θα προβληθούν θα είναι δύο και θα προβληθούν το πρώτο δεκαήμερο του Ιούνη.

 Το Δ.Σ\
 Η Πρόεδρος
  Μ. Τσαγίρη
 Η Γραμματέας
 Ι. Γαλανού

γιαννης γούναρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...