17 Μαΐ 2012

25η Αγωνιστική ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC - Μπαλαδόροι: 7-2

ΝΕΑ - Αγωνιστικά Νέα

Τετάρτη, 16 Μάιος 2012 11:16



Με μια μεγαλειώδη εμφάνιση η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ επιβλήθηκε των Μπαλαδόρων σε ένα ματς με πολύ ένταση από την πλευρά των αντιπάλων, οι οποίοι δεν παρουσιάστηκαν καλοί και έχασαν με 7-2. Για τους Gialloblu ήταν ένας αγώνας με μεγάλη βαθμολογική σημασία καθώς η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα είναι ρευστή και από την τρίτη μέχρι και την έβδομη θέση όλα παίζονται.

Παρά το χαλαρό της ξεκίνημα η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ κατάφερε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους να βάλει τέσσερα γκολ από τέσσερεις διαφορετικούς παίκτες , ενώ δέχθηκε μόλις ένα γκολ με το οποίο οι Μπαλαδόροι ισοφάρισαν σε 1-1 και αυτό μπήκε από κόντρα. Με μεγάλη επιθετική ορμή η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ κατάφερε να προηγηθεί και πάλι με αριστερό μακρινό σουτ του Αντωνάκη για το 2-1. Νωρίτερα είχε ανοίξει το σκορ ο Κουβάτσος από επιτυχημένη εναλλαγή της μπάλας με τον Νικολόπουλο ενώ το 3-1 μπήκε αμέσως με γυριστό σουτ του Λιβάνιου Ν. ο οποίος πρόλαβε στην έξοδο τον τερματοφύλακα. Το χορό των γκολ στο πρώτο μέρος έκλεισε ο Νικολόπουλος με το 4-1 από πλάγια θέση.

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε για λίγο, οι Μπαλαδόροι έπαιξαν πιο επιθετικά, η μεσαία γραμμή των Νησιωτών είχε χαλαρώσει αλλά οι προσπάθειες των επιτιθέμενων έπεφταν πάνω στο αμυντικό τείχος και στα κατεβασμένα ρολά του τερματοφύλακα. Παρά την επιθετική τους ανάπτυξη των αντιπάλων η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ήταν αυτή που σκόραρε και πάλι με τους Αντωνάκη και Λιβάνιο Ν. για το 6-1 ενώ από τα συνηθισμένα του γκολ από μακριά πέτυχε ο Λιβάνιος Β. για το 7-1. Το μόνο που κατάφεραν οι Μπαλαδόροι, πέρα από την αναστάτωση, ήταν να πετύχουν ακόμη ένα γκολ από πλεονέκτημα σε κενή εστία.

Η μάχη αναμένεται σκληρή μέχρι το τέλος της κανονική ς περιόδου, στην μάχη για τις υπόλοιπες προνομιούχες θέσεις των play-off μπήκε και η Samata Saray η οποία έχει πλεονέκτημα απέναντι στην ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ με τις δυο τις νίκες. Οι Gialloblu πρέπει να κάνουν το καθήκον τους και να ολοκληρώσουν τα υπόλοιπα πέντε ματς χωρίς απώλειες για μπορέσουν να αποφύγουν την επικίνδυνη τέταρτη θέση.



Βαθμολογία
Γκολ
Λιβάνιος Πέτρος
10
-
Δανής Πέτρος
9
-
Βασιλόπουλος Ανδρέας
9
-
Λιβάνιος Νίκος
10
2
Λιβάνιος Βαγγέλης
9
1
Κυρίτσης Γιώργος
8
-
Γούναρης Γιώργος9-
Κουβάτσος Μπάμπης
9
1
Νικολόπουλος Δημήτρης
9
1
Αντωνάκης Νίκος
10
2
Καραγκούνης Άκης
8
-
Κοτσέτας Διονύσης
-
-

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...