13 Οκτ 2012

Να τους γίνει μάθημα


3η Αγωνιστική: ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC - Κηπουροί: 2-4





Χειρότερα δεν θα μπορούσε να παίξει η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ, σε ένα ματς που δεν φάνηκε να απειλείται από τους Κηπουρούς, κατάφερε να χάσει παίζοντας πολύ άσχημα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δεν υπήρχε καμία συνοχή ανάμεσα στις  γραμμές της καθώς ήταν μακριά η μια από την άλλη. Πάντως δεν αποτελούν δικαιολογία οι αρκετές ελλείψεις έμπειρων παικτών καθώς σε ένα εύκολο ματς δεν πρέπει να γίνονται παιδαριώδη λάθη.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς καθώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Κηπουρών η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ άνοιξε το σκορ με τον Καραγκούνη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λιβάνιου Ν. Οι Κηπουροί αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κοντινό σουτ, όταν σε μια ασταθή απόκρουση του Λιβάνιου Θ ο επιθετικός τους βρέθηκε μπροστά σε άδειο τέρμα. Πριν λήξει το ημίχρονο η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Γεροντάρη Ν. ενώ στο μεσοδιάστημα είχε χάσει πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ χάρη στην αυτοθυσία των αντιπάλων.

Στα αποδυτήρια έμειναν οι Gialloblu στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ βγήκε εντελώς αλλαγμένη στο γήπεδο και παρόλο που κέρδιζε ο εκνευρισμός περίσσευε, κυρίως λόγω των αντεγκλήσεων των αντιπάλων.  Ένα κουτό γκολ, καθώς η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Λιβάνιου Θ, ήταν αρκετό για την ισοφάριση και από εκεί και έπειτα δεν είδαμε την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ στο γήπεδο. Με ποδόσφαιρο αλάνας προσπαθούσε να σκοράρει ενώ οι Κηπουροί με συνεχείς αντεπιθέσεις δημιουργούσαν προβλήματα, και στο τέλος τα κατάφεραν βάζοντας 2 γκολ και πήραν την πολυπόθητη νίκη.

Δεν υπάρχουν θετικά να κρατήσουμε από αυτό το ματς. Η απειρία ήταν αυτή που στοίχισε την νίκη σίγουρα και το ταμπεραμέντο των πιτσιρικάδων που δεν συγκρατήθηκαν στις αντεγκλήσεις των αντιπάλων και κατάφεραν να χάσουν την συνοχή τους και την ψυχραιμία στην πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα. Πάθημα που θα πρέπει να τους γίνει Μάθημα.

Βαθμολογία
Γκολ
Λιβάνιος Θανάσης
6
-
Γούναρης Γιώργος
7
-
Βασιλόπουλος Ανδρέας
6
-
Γεροντάρης Νίκος
6
1
Λιβάνιος Νίκος
7
-
Καραγκούνης Άκης61
Κοτσέτας Διονύσης
7
-
Γεροντάρης Μάριος
6
-
Λιβάνιος Βαγγέλης
7
-


*Αξιολόγηση απόδοσης παικτών: Άριστη: 10 - Κάκιστη: 5

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...