20 Σεπ 2014

Η Κυρία Φλώρα Προκοπίου θα είναι η νέα Αντιδήμαρχος τελικά


Ο Δήμαρχος αποφάσισε τελικά να  ορίσει Αντιδήμαρχο του Δήμου Σερίφου την Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Φλώρα Προκοπίου του Γεώργιου με θητεία από 15/09/2014 – 28/02/2017 , και της μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
• Να αναπληρώνει το Δήμαρχο και να ασκεί τις αρμοδιότητες του Δημάρχου όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται . 
• Χορήγηση αδειών λειτουργίας μουσικής σε δημόσια κέντρα που προβλέπονται από αστυνομικές διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 υγειονομική διάταξη .
 • Την ευθύνη όλων των κοινοχρήστων χώρων , του τομέα καθαριότητας αποκομιδή & διαχείριση απορριμμάτων & αποβλήτων , τη λήψη μέτρων στους χώρους διάθεσης απορριμμάτων για αποφυγή πυρκαγιών. 
• Τον έλεγχο του ηλεκτροφωτισμού των δημοσίων χώρων, των κοινοχρήστων χώρων , αλλαγή λαμπτήρων και τοποθέτηση φωτιστικών.
 • Τον έλεγχο της τήρησης των διατάξεων που αφορούν την κυκλοφορία και στάθμευση οχημάτων.
 • Τον έλεγχο της εφαρμογής των διατάξεων που αφορούν αποθέσεις οικοδομικών υλικών, μπαζών , εργασίες επί δημοτικών οδών , κοινοχρήστων χώρων για εγκατάσταση ύδρευσης, αποχέτευσης .

Η Αντιδήμαρχος θα υπογράφει με την ένδειξη (και α.α.)

Β. Η ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας της δεν μπορεί να εκλεγεί μέλος του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.
Η ανάκληση αντιδημάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου.
Γ. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος της Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Δήμαρχος.
 Ε. Η παρούσα απόφαση να δημοσιευτεί σε μία τουλάχιστον ημερήσια εφημερίδα του νομού ,να κοινοποιηθεί στην οριζόμενη αντιδήμαρχο , στην Δ/νση Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Κυκλάδων, στους Δημοτικούς Συμβούλους, στο προσωπικό του Δήμου και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου
 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
Αντωνάκης Π. Αντώνιος
Πηγή :ΔΙΑΥΓΕΙΑ

to synoro blog

1 σχόλια:

  1. Δυστυχώς Γιάννη, και λυπάμαι για την Σέριφο γιατί έχω ένα σωρό καταγγελίες για την κ.Φλώρα Προκοπίου από το καλοκαίρι και μόνο και με ιδία άποψη και θα τις δημοσιεύσω τις επόμενες μέρες αφού ο Δήμαρχος επιμένει στην αφασία του κάθε επαγγελματία Αντιδημαρχου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...