13 Σεπ 2014

Συνεχίζεται η αποχή των υπαλλήλων της ΠΕ Κυκλάδων από την “αξιολόγηση”

Με απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης του συλλόγου υπαλλήλων της ΠΕ Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (πρώην ΣΥΝΑΝΚ), που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο και σε όλες τις ΠΕ., συνεχίζεται η απεργία-αποχή από την προσχηματική “αξιολόγηση” που μόνο στόχο έχει, όπως επισημαίνεται, τις μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, η διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών και η εκχώρηση αρμοδιοτήτων τους στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.
Πιο αναλυτικά, το πρωί της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων στη Σύρο και στα περιφερειακά καταστήματα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες συγκλήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Οι εργαζόμενοι των Περιφερειακών Ενοτήτων  Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εκτιμούν ότι με την ψήφιση του ν. 4250/2014 και των τροποποιήσεων αυτού, επιβεβαιώνεται ότι οι προθέσεις της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν είναι άλλες από τις μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, η διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών και η εκχώρηση αρμοδιοτήτων τους στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.
Αρνούνται την προσχηματική αξιολόγηση που αποσκοπεί σε μισθολογική καθήλωση, απολύσεις, διάλυση του κοινωνικού κράτος και στην εμπορευματοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών. Αγωνιζόμαστε και αντιστεκόμαστε μαζικά και συντονισμένα με τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους και την κοινωνία για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
“Η νέα προσπάθεια για να σταματήσει την απεργία-αποχή μας με δικαστικές αποφάσεις θα έχει τα ίδια αποτελέσματα που είχε μέχρι σήμερα” επισημαίνουν στην απόφασή τους.
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση επιβεβαίωσε την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 14-7-2014 για απεργία-αποχή από όλες τις διαδικασίες, που σχετίζονται με την αξιολόγηση στο Δημόσιο, σύμφωνα με την από 21-8-2014 απόφαση του Γεν. Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και αποφάσισε να συμμετέχουν ενωμένοι, μαζικά στη απεργία-αποχή που εξαγγέλθηκε από το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ της 21-8-2014 και κοινοποιήθηκε και με εξώδικο στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Πηγή : http://cycladesvoice.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...