8 Νοε 2016

"Σοβαρός" επιχειρηματίας

Tο μεγαλείο του Ελληναρά με στυλ Μηλέικο! Ένας ψευτόμαγκας που "πάρκαρε" το φορτηγό αυτοκίνητο του κυριολεκτικά μέσα στην παραλία του Παλιοχωρίου, και μόλις λίγα εκατοστά από την θάλασσα, είχε το απύθμενο θράσος να ξεστομίσει απίστευτου μεγέθους βρισιές ελληνικού ρεπερτορίου στις συνοδούς κρουαζιερόπλοιου το οποίο βρισκόταν από το πρωί της Τρίτης στον Αδάμαντα.
Τα γκρουπ των τουριστών της κρουαζιέρας, που τόσο πολύτιμη είναι τουριστικά για το νησί μας και εκπροσωπείται από τα κορυφαία τουριστικά γραφεία της Μήλου, κατέφθασαν στο Παλιοχώρι και είδαν έκπληκτοι και ενοχλημένοι το φορτηγό αυτοκίνητο "παρκαρισμένο" ακριβώς μπροστά στην είσοδο προς την παραλια έχοντας δημιουργήσει μαυρίλες στην άμμο με τις ρόδες.
Οι συνοδοί προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα....!
Συγκεκριμένα, η συνοδός κ. Σακελλαράκη μπροστά στο θέαμα αυτό και κατόπιν παραπόνων των επισκεπτών, αφού προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να βρει τον οδηγό, επικοινώνησε άμεσα με το Λιμεναρχείο Μήλου, από το οποίο έλαβε την πλήρη και αδιάφορη απάντηση «Δεν είναι δική μας αρμοδιότητα καλέστε την αστυνομία»! Όταν δε εμφανίστηκε επιτέλους ο ιδιοκτήτης του οχήματος φορτηγού αρχικά προσπάθησε να του ζητήσει ευγενικά να απομακρύνει το αυτοκίνητο από την...θάλασσα καθώς είναι απαράδεκτο και απερίσκεπτο να βρίσκεται εκεί την ώρα που κόσμος και παιδιά κάνουν μπάνιο δίπλα του.
Σε απάντηση προκλητικού ύφους και πλήρης αδιαφορίας τον ενημέρωσε ότι αν δεν μετακινήσει το όχημα θα αναγκαστεί να προβεί σε καταγγελία. Ο κατά τα άλλα "σοβαρός" επιχειρηματίας μη έχοντας κανένα άλλο επιχείρημα για την πράξη του αυτή, την έβρισε χυδαία διότι «τόλμησε» να τον οχλήσει μπροστά στα μάτια των τουριστών, των υπόλοιπων λουόμενων και όσων βρίσκονταν στο εστιατόριο Sirocco.
Εν τέλει, με τη βοήθεια κάποιου που έσπρωχνε, αφού όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, το όχημα είχε κολλήσει στην άμμο... έκανε τον γύρω κόσμο χάλια σηκώνοντας βουνό σκόνης και έφυγε!
Οι φωτογραφίες καταγράφουν με απόλυτο τρόπο το γεγονός ενώ για την φραστική υβριστική επίθεση των συνοδών υπάρχουν δεκάδες μάρτυρες...
malakas2
Πηγή : http://mileikanea.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...