21 Μαρ 2017

Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου στην Κέα

Στην Κέα ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εκτός έδρας συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου (ΔΛΤΣ) και στα υπόλοιπα νησιά ευθύνης του.
Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Κέας στην Ιουλίδα συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του ΔΛΤΣ από τη Σύρο, την Κέα, την Κύθνο και τη Σέριφο, καθώς και εργαζόμενοι από την Τεχνική και Διοικητική-Οικονομική Υπηρεσία του ΔΛΤΣ. Το παρών έδωσαν, επίσης, ο δήμαρχος Κέας Γιάννης Ευαγγέλου, ο δήμαρχος Κύθνου Σταμάτης Γαρδέρης, καθώς και αρκετοί από τους δημοτικούς συμβούλους Κέας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την αναμόρφωση του προϋπολογισμού και την αναμόρφωση του Τεχνικού Προγράμματος, ενώ συζητήθηκαν και τα εξής τρία θέματα που αφορούσαν στο νησί της Κέας:
*Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για «Χωροταξική μελέτη στα πλαίσια εκπόνησης master plan για τις λιμενικές εγκαταστάσεις στον κόλπο Αγίου Νικολάου ν. Κέας».
*Έγκριση μελέτης έργου «Κατασκευή σκιάστρου επιβατών στο λιμάνι της Κέας».
*Έγκριση δαπάνης - ανάληψη υποχρέωσης - επικαιροποίηση μελέτης - έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού - έγκριση όρων διακήρυξης έργου «Κατασκευή πεζοδρομίου στον παραλιακό δρόμο Βουρκαρίου ν. Κέας».
Μετά το πέρας της συνεδρίασης ακολούθησε τεχνική συνάντηση με τη συμμετοχή και των Τεχνικών Υπηρεσιών του ΔΛΤΣ για θέματα που αφορούν στις χερσαίες ζώνες λιμένα Κορησσίας και Βουρκαρίου. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη λιμενική αρχή Κέας.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου Δημήτρης Κοσμάς συνεχάρη τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της Κέας για την άψογη οργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία που προσέφεραν στο Δ.Σ. καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί τους.
Πηγή : http://www.naxostimes.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...