13 Ιουλ 2018

Θερινή συναυλία Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου 2018

Η φετινή καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιούνιου 2018 σε 2 συνεχόμενες αίθουσες του Γυμνασίου που μας παραχώρησε ο Δήμος Σερίφου. 

Ο χώρος γρήγορα γέμισε με συγγενείς και φίλους των μαθητών. Κοντά μας ήταν ο Δήμαρχος κ. Αντωνάκης, η Δ/ντρια Γυμνασίου-Λυκείου, Καθηγητές, καθώς και Δασκάλες του Δημοτικού. 

 Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τους μικρότερους μαθητές της κιθάρας που έπαιζαν είτε σόλο είτε με τη συνοδεία του δασκάλου τους Βασίλη Λάμη και καταχειροκροτήθηκαν. Η συναυλία συνεχίστηκε με διάφορα duo ή trio, μόνο με κιθάρες ή με συνοδεία πιάνου και μεταλλόφωνου. 

Την παράσταση έκλεψε το “blue moon” με τρεις μαθητές στο πιάνο, που τους συνόδευαν η δασκάλα τους Ιωάννα Κουκοπούλου στην ξύστρα και ο Βασίλης Λάμης στην κιθάρα. Το πρόγραμμα έκλεισε όπως πάντα η χορωδία ενηλίκων “Τα Όρθια Καλαμάρια” με αγαπημένα τραγούδια και μια πολύ επιτυχημένη εκτέλεση του Τρελοβάπορου. 

 Οι δάσκαλοι του Μουσικού Εργαστηρίου Ιωάννα Κουκοπούλου και Βασίλης Λάμης ευχήθηκαν σε όλους Καλό Καλοκαίρι και έδωσαν ραντεβού για το Σεπτεμβρη. 

 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και video από την εκδήλωση στη

 Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...