12 Ιουλ 2018

Απίστευτο: Κατασχέθηκε το "Ανδρέας Κάλβος" στο Πόρο κι ενώ ήταν γεμάτο επιβάτες


Είναι από τις ειδήσεις που σίγουρα ξεχωρίζουν… 

Όπως διαβάσαμε στην ιστοσελίδα http://ellinikiaktoploia.net/katasxethike-to-andreas-kalvos/« 
Κατασχέθηκε και ακινητοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι του Πόρου το πλοίο «Ανδρέας Κάλβος» της IonianGroup φορτωμένο με επιβάτες, έπειτα από δικαστική απόφαση των δικαστηρίων Πειραιά. 

Το γεγονός αυτό επέφερε μεγάλη αγανάκτηση στους επιβάτες, οι οποίοι τελικά θα εξυπηρετηθούν με τα δρομολόγια της KefalonianLines. 

Να θυμηθούμε ότι πριν από τέσσερις μήνες το πλοίο είχε πωληθεί από την Ζακυνθινή εταιρεία στην KefalonianLines πλην όμως οι πλοιοκτήτες δεν το παρέδωσαν στους αγοραστές κατά την ημερομηνία που προέβλεπε το συμβόλαιο αγοραπωλησίας. 

Η KefalonianLines προσέφυγε στα αρμόδια δικαστήρια με αποτέλεσμα την δικαίωση της και την κατάσχεση του πλοίου στο λιμάνι του Πόρου». 

 Και εάν για κάποιους ήταν παράξενο και έψαχναν να δουν εάν ήταν fake news ήρθε η επιβεβαίωση από την ίδια την εταιρία (ΙΟΝΙΑΝ GROUP) που με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει το γεγονός, ζητάει δε συγνώμη και τονίζει « Σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, έγινε γνωστό στην κοινοπραξία IONIAN GROUP έγγραφο δικαστικής απόφασης, με το οποίο δεν επιτρέπεται προσωρινά ο απόπλους του Ε/Ο πλοίου «Ανδρέας Κάλβος» της εταιρίας ANMEZ A.E.

 Η Κοινοπραξία σε συνεργασία με την ΑΝΜΕΖ Α.Ε. προέβη ήδη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την άμεση άρση της νομικής ανωμαλίας και θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό μόλις αποκατασταθεί η λειτουργία των δρομολογίων του πλοίου, τα οποία σήμερα και ενδεχομένως το πρωί της 12ης Ιουλίου 2018 δε θα εκτελεστούν. 

Η κοινοπραξία IONIAN GROUP ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες της για οποιαδήποτε ταλαιπωρία και ευχαριστεί για την κατανόηση. Για περαιτέρω ενημέρωση και πληροφορίες παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την Κοινοπραξία μας στα τηλέφωνα : 210 - 9499400». 

Πηγή : https://www.naxospress.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...