13 Ιουλ 2018

Περιοδεία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη σε Σίφνο, Μήλο και Νάξο

Στη Μήλο, μετά τη χθεσινή επίσκεψή του στη Σίφνο, βρίσκεται σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Έπαρχο κ. Νικόλαο Βενάκη επισκέφθηκε το Δήμο και είχε ......... αναλυτική συζήτηση με τον Δήμαρχο κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη και μέλη της Δημοτικής Αρχής για όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί. 

 Στο επίκεντρο της συζήτησής τους κυριάρχησαν δύο σημαντικά έργα για τη Μήλο, η ολοκλήρωση των οποίων θα συμβάλει στην τουριστική αναβάθμιση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. 

 Πρόκειται για την κατασκευή του λιμενικού έργου στα Πολλώνια, προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ και του έργου της βελτίωσης και συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού του επαρχιακού οδικού δικτύου από το αεροδρόμιο έως τον Αδάμαντα, έργο το οποίο επίσης χρηματοδοτεί η Περιφέρεια με το ποσό των 587.000 ευρώ.

 Ακολούθως οι εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής είχαν συνάντηση στο Επαρχείο με τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου με τον οποίο συζήτησαν κυρίως θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και την ανάδειξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο νησί, τα προβλήματα των επιχειρήσεων και τους τρόπους αντιμετώπισής τους σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση.

 Αύριο ο κ. Λεονταρίτης θα μεταβεί στη Νάξο προκειμένου να παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου του νησιού Αγίου Νικοδήμου.

 Πηγή : http://mykonosticker.com/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...