17 Ιουλ 2018

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου στη Ρόδο

Με 32 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το ερχόμενο Σάββατο στη Ρόδο το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου. 

 Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται ο απολογισμός οικονομικού έτους 2017, η επικαιροποίηση της απόφασης για την παροχή κινήτρου 450 ευρώ υπέρ επικουρικών και αγροτικών γιατρών στις άγονες, προβληματικές και απομακρυσμένες περιοχές της Περιφέρειας, η ίδρυση παραρτήματος Κοινωνικού Παντοπωλείου ΠΕ Κυκλάδων στην Τήνο, ο καθορισμός του ανώτατου αριθµού αδειών παραγωγών πλανόδιου εμπορίου ΠΕ ∆ωδεκανήσου και ΠΕ Κυκλάδων, καθώς και οι εγκρίσεις σύναψης των εξής προγραμματικών συμβάσεων:

 *Μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Κύθνου για την Πράξη «Ανάδειξη Σπηλαίου ∆ρυοπίδας Ν. Κύθνου». 

*Μεταξύ του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Ανάφης για την Πράξη «Δράσεις αξιοποίησης της φυσικής και γεωλογικής κληρονομιάς για την ανάπτυξη του οικοτουρισµού στην Ανάφη». 

*Μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήµου Πάρου για την υλοποίηση του έργου «Συντηρήσεις - Επισκευές Αθλητικών Εγκαταστάσεων της ν. Πάρου».

 *Μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου και του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης της Ιεράς Μητρόπολις Σύρου για την έρευνα, τον εντοπισμό και τη συστηματική καταγραφή των Ιερών Ναών και Μνημείων της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε νησιά των Κυκλάδων.

 *Μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήµου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το έργο «Προσθήκη Αίθουσας Νηπιαγωγείου στο ∆ημοτικό Σχολείο ∆ονούσας και βελτίωση περιβάλλοντος χώρου σχολείου».

 *Μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήµου Νάξου για την υλοποίηση του έργου «Συντηρήσεις Επισκευές Αθλητικών Εγκαταστάσεων της ν. Νάξου». 

* Μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της ΠΕ∆ Νοτίου Αιγαίου και του Κ.Ε.Κ. Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε. για το έργο «Δράσεις ενημέρωσης, επιµόρφωσης και κατάρτισης». Τέλος, η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει και τη συζήτηση για τη δημιουργία cluster λιμανιών κρουαζιέρας (από πλευράς των ∆ηµοτικών Λιµενικών Ταµείων που είναι και οι διαχειριστές των λιµανιών) και ανοίγµατος στην τουριστική αγορά της Κίνας. 

Πηγή : http://www.naxostimes.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...