31 Ιουλ 2018

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Serifos Sunset Race 2018

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει για το 6ο Serifos Sunset Race που φέτος θα διεξαχθεί στη Σέριφο το Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου. Με αγώνες δρόμου 5, 10 και 20 χλμ, κολυμβητικούς αγώνες 750, 1.500 και 3.000μ. και παιδικές διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης για τους μικρούς μας φίλους. 

 Οι εγγραφές για τους αγώνες ενηλίκων γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας της https://www.ticketmaster.gr/mm%3Fid=2002901/showEventInfo.html?idEvent=2004098 που έχει αναλάβει την προπώληση των εισιτηρίων και θα είναι ανοικτές μέχρι την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου. Αγορές εισιτήριων γίνονται και από τα καταστήματα Public. 

Οι εγγραφές για τους παιδικούς αγώνες (για ηλικίες από 6 έως 12 ετών) γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης http://www.serifosrace.com/

Κάντε την εγγραφή σας τώρα και λάβετε μέρος σε ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός 

Αφού εκδώσετε το εισιτήριο του αγώνα απευθυνθείτε για την έκδοση των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων στις εταιρείες SEA JETS, ZANTE FERRIES και AEGEAN SPEEDLINES που προσφέρουν εκπτώσεις για τους συμμετέχοντες.

 Πολύ σημαντικά και τα έπαθλα των νικητών, με τους πρώτους νικητές των αγώνων δρόμου και κολύμβησης ενηλίκων να λαμβάνουν γυαλιά ηλίου προσφορά της εταιρίας INVU. 

 Δώρα στους δεύτερους και τρίτους κάθε αγωνίσματος θα προσφέρουν οι χορηγοί της διοργάνωσης Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, Sea Jets, Pende Serifos και Ρίζες Hotel ενώ όλοι όσοι βρεθούν στο πόντιουμ των νικητών θα λάβουν δώρο τοπικά προϊόντα. 

Επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.serifosrace.com, μάθετε για τους αγώνες και για το υπέροχο νησί της Σερίφου και κλείστε θέση για μια μοναδική εμπειρία! 

 Η διοργάνωση στηρίζει τις προσπάθειες για την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, την υγεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό για όλους τους κατοίκους της νησιωτικής Ελλάδος. 

Το Serifos Sunset Race στηρίζει τις προσπάθειες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Safe Water Sports ενώ φέτος η διοργάνωση θα στηρίξει και το πρόγραμμα SeaChange Greek Islands του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, μια νέα ολιστική παρέμβαση για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στις Κυκλάδες. 

 Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και έχει την πλήρη υποστήριξη του Δήμου Σερίφου, της Επιτροπής Τουρισμού Σερίφου και των τοπικών συλλόγων. Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η ΕΡΤ3, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, η NOVA και ο όμιλος Real Group .

 Πηγή : https://runnfun.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...