10 Απρ 2016

Tourism Awards 2016: Ποιοί βραβεύτηκαν στις Κυκλάδες

Η Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2016, που διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Γιώργος Χατζηγιαννάκηε και Γεωργία Τσάρα κατά την παραλαβή του βραβείου για το εστιατόριο Σελήνη [Ενότητα: Gastronomy – Restaurant concept – Gold: Σελήνη: Ένα γαστρονομικό concept σε εξέλιξη – Σαντορίνη]
Βραβεύτηκαν επιχειρήσεις και φορείς σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure και πρωτοβουλίες οι οποίες ενισχύουν την καινοτομία και την ποιότητα του ελληνικού τουρισμού.
Σε ό,τι αφορά επιχειρήσεις των Κυκλάδων, βραβεύτηκαν οι παρακάτω:
1. Ενότητα: Strategy & Innovation
Στρατηγική Επένδυση / Συνεργασία / Ανάπτυξη
Bronze: LuxurIOS: LuxurIOS Island Experience – Ίος
Καινοτόμο concept, προϊόν, μοντέλο λειτουργίας ή παροχής υπηρεσίας / Start-up
Bronze: Villa Thalatta-Thalatta”: ”Στη βίλλα Thalatta-Thalatta φυτεύεται ένα ελαιόδενδρο που παίρνει το όνομα του επισκέπτη” – Κέα
2. Ενότητα: Hotels & Resorts
Boutique hotel / resort
Silver: Anemi Hotel – Φολέγανδρος
Luxury villas, chalets
Silver: Casa del Mar: By HotelBrain AE – Μύκονος
Hotel residences
Bronze: Colours of Mykonos: By HotelBrain AE – Μύκονος
caldera_yachting_award
Ο Γιάννης Ματθαίου με το βραβείο για την Caldera Yachting [Ενότητα: Travel & Transportation – Customer services – Gold: Caldera Yachting – Santorini Luxury Cruises: Όταν η ποιότητα στην εξυπηρέτηση υπογράφει μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία – Σαντορίνη]
Ενότητα: Hotel Experience



Personalized guest services
Gold: Archipelagos Luxury Hotel: By HotelBrain SA – Μύκονος
Bronze: Grace Santorini: Personalized guest services – Σαντορίνη
Ενότητα: Specialty Travel
Θαλάσσιος & παράκτιος τουρισμός, κρουαζιέρα
Silver: Santorini Yachting Club – Σαντορίνη
Ενότητα: Travel & Transportation
Customer services
Gold: Caldera Yachting – Santorini Luxury Cruises: Όταν η ποιότητα στην εξυπηρέτηση υπογράφει μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία – Σαντορίνη
Ενότητα: Gastronomy
Restaurant concept
Gold: Σελήνη: Ένα γαστρονομικό concept σε εξέλιξη – Σαντορίνη
Αναλυτικά το σύνολο των βραβείων που απονεμήθηκαν είναι διαθέσιμο εδώ: www.tourismawards.gr




atlantea.news
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...