21 Απρ 2012

ΠΡΟΣΚΥΝΩ



...το πιο trendy,adsl ,OMG !!! στέκι της Σέριφος.

 Ο ιερός χώρος του απόλυτου wi-fi glam! To πιο hot spot ,ever! To απόλυτο must των διακοπών.Το μόνο μέρος που κατ'αποκλειστικότητα ,κατάφερε και έφερε την δοξασμένη νοοτροπία της καθαρόαιμης μπουζουκλερί Εθνικής οδού,τώρα δίπλα στην άμμο. 

Τα μπουκάλια με το ουίσκι γυαλίζουν στον ήλιο κρατώντας τα απαραίτητα reserve βιώνοντας την απόλυτη μοναξιά μέχρι να καταφθάσουν , οι after, ασυγκράτητοι πλειοδότες αγοραστές τους.Ούτε μια μέρα διακοπών μακριά από την δοξασμένη αγχωμένη μόστρα,από την ατέρμονη ΚΟΙ-ΤΑ-ΤΕ-ΜΕ εσωτερική κατανάλωση !

Ακόμα και μέσα στα 8, θολά από το χώμα μποφώρ!Βρε ούτε και με την περούκα να γυρίσει ανάποδα σου λέω!Ε τι θες ,να πω ότι ούτε το στόμα δεν κλείνει με τέτοιο αέρα ,αλλά εκεί!!! Αν είστε τυχεροί, θα αντιληφθείτε τριγύρω σας θηλυκά ,αέρινα τελώνια.Είναι οι ιέρειες του ναού που καταφθάνουν αργά και σταθερά σκονίζοντας αμείλικτα στο τσιμέντο τα Μπούρμπερι συνολάκια,φορώντας ως μέρος της τελετουργίας ,ακόμα ,ως στέκα τα γυαλιά ηλίου με τους βαριούς ,χρυσούς μεντεσέδες.Οι δευτεράντζες φορούν με στράς.

Ανάμεσα στα 12ποντα,στα 8μετρα φουσκωτά και στις Kαγιέν που ανταγωνίζονται για μια θέση πάρκινγκ εντός η εκτός νερού αρκεί νάχουν θέα τα δρώμενα,βρίσκονται ατάκτως ερριμένα i-pod και power plate αρσενικά ικετεύοντας για το δικό τους μπουκάλι καταξίωσης . Όταν όλα αυτά γίνουν πολλά ,απογοητευμένα εγκαταλείπουν την προσπάθεια ανεύρεσης του οτιδήποτε και τοποθετούνται εκδιωγμένα κατά μήκος και πλάτος του στενού δρόμου ,αναζητώντας εναγωνίως να πληρώσουν ,όσο όσο, για όλη αυτή την καταπληκτική αδρεναλίνη που απλόχερα τους προσφέρθηκε από την αγωνία, που τους γέμισε το παρακάλι για εύρεση θέσης, η ορθοστασία της αναμονής,και αφού λύθούν αυτά η αγωνία για το αν πόζαραν με το καλό προφίλ ,αν ήταν σωστή η οπτική γωνία και αν έκατσαν κάτω από το κατάλληλο spot.

Θεέ μου κάνε να μου πάνε όλα πρίμα! Κάποιοι face lift George Kλόουνυ τύποι,με broadband κινήσεις και γκρίζους κροτάφους ,για να μην αναφέρω, το μπανάλ θεληματικό πηγούνι,προσπαθούν να γαντζωθούν πάνω σε κάποιο από τα τελευταία,χύμα, αμφισβητούμενης ιδιόχρησης τραπεζάκι.Άλλοι ισορροπούν, στο μετέωρο βήμα της νεόπλουτης ματαιοδοξίας τους , προσπαθώντας να μείνουν εξουσιαστικά όρθιοι ,παρασυρόμενοι, ωιμέ, από την λιπαρή , alsa-jele , κοιλιά τους . Τις πρώτες πρωινές ώρες το προσωπικό έρχεται πιο κοντά σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, προσφέροντας μια δεύτερη ευκαιρία και παίρνει παραγγελία από τον δρόμο. Μην εγκαταλείψετε ,επ'ουδενί ,μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός! 
σεριφος free

1 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...