24 Απρ 2012

Τσούχτρα, φαρμακερή..

Σαν καλή τσούχτρα που είμαι θέλω να την ρίξω την τσουχτριά μου.Μπήκα σε ένα site (επί το ελληνικότερο) που γράφονται διάφοροι και κάνουν και ομάδες.Ε, ούτε από κει γλίτωσε η Σέριφος όπου στο group της μπαίνουν και γράφουν για τα μπανάκια,τα μαγιουδάκια ,τα μπαράκια,τα μανικιούρ ,τα πεντικιούρ,τα χανγκοβεράκια,τα αντιηλιακά,τα γκομενικά,τα μπακουρικά,τα τεστοστερονικά,τα καγκουρικά.Αγελαία ,πολεμικά θαρρείς ,συνθήματα τύπου "όλοι κάτω το καλοκαίρι" θυμίζουν τρομοκρατιστικά κάποιες άλλες καθόδους

 .Εκεί στο κρίσιμο σημείο υπερχείλισης των ορμονών πετάγεται και ο καλός , φιλόξενος μαγαζάτορας για να πει, ότι κερνάει το μαγαζί του .Θα με κεράσεις και μένα παλληκάρι όταν έρθω; Βρε τι κάνουν ενδεκάμιση μήνες κλεισούρα 15 ώρες τη μέρα, σε ένα γραφείο ,στις αρχαίες φυλές!Βρε πως τις καταντάνε!(Πέτυχε το πείραμά τους ,αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα).

 Δεν τους καίγεται καρφί για τίποτα παραπέρα από το ένα μέτρο από το δέρμα τους, μόνο στην καλύτερη,πως θα γεμίσουν το αίμα τους αλκοόλ,τα μονοπάτια με την σκόνη από την τζιπούρα,και τα μάτια μας, με την αντανάκλαση από το γυαλί "ηλιακός θερμοσίφωνας" (γιατί όλοι φοράνε τα ίδια ;). Θα γεμίσουν πάλι την άμμο με αποτσίγαρα , μπαταρίες ,μπουκάλια,σερβιέτες ,πάνες ,την θάλασσα με λίγδα από τα χημικά αντιηλιακά τους ,και... στον αφαλό τους ,για τα υπόλοιπα.

 Μαμ, κακά κοκό και νάνι. Βρε τι θα τραβήξει και φέτος το άμοιρο νησάκι! Ευχή και για άντρες και για γυναίκες: Που να σας χωθεί η τσούχτρα βαθειά μέσα στο τάνγκα....και να βεντουζώσει για τα καλά! Ααααχ!! 

serifos free

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...