20 Απρ 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗΣ ΒΑΓΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤA



Τι είπε ο Λαζόπουλος στα τελευταία τσαντίρια ;'Oτι βγήκε απόφαση μετά από 10χρονο δικαστικό αγώνα να πουλήσει το δημόσιο στους κυρίους,την έκταση πάνω στην οποία έχτισαν;Eτσι είπε ,η με γέλασαν τα αυτιά μου;Aς με ενημερώσει κάποιος παρακαλώ γιατί αν είναι έτσι ,έχει αρχίσει το θέατρο του παραλόγου και τότε ,ας πάμε όλοι να χτίσουμε τελικά σε δημόσια έκταση (παραλία κατα προτίμηση ),γιατί το δημόσιο ξεπουλάει!

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ 
SERIFOS FREE  


4 σχόλια:

  1. Λιβάνιος Βαγγελης21 Απριλίου 2012 στις 5:26 μ.μ.

    Είναι λυπηρό να υπάρχει ανάρτηση στο μπλογκ για τη Βάγια και ταυτόχρονα να φιλοξενείτε σε προηγούμενη ανάρτηση,συνέντευξη του κυρίου Παντελιδάκη όπου ο ίδιος έχει βίλα στην ακροθαλασσία της Λιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i diafora agapite vaggeli einai oti oi men einai katapatites stin vagia kai o de einai nomimos exontas agorasei kai exontas parei adeia.....apla stin ellada tis remoulas ta exoume sto mialo mas ola idia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ ΕΑΝ Η ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΑ ΑΛΑΞΕ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιβάνιος Βαγγέλης1 Μαΐου 2012 στις 2:40 μ.μ.

    Το ότι πήρε άδεια αυτό δεν πάει να πει ότι ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.Μπορεί ναι μπορεί και όχι.Δεν είμαι αρμόδιος ούτε υπεύθυνος να το κρίνω εγώ.Απορώ όμως.Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε απορήσει πως εκδίδονται κάποιες οικοδομικές άδειες,σε πολλά μέρη της χωρας.Σαφέστατα έχει δείξει την αγάπη του για τη Σέριφο και αυτό είναι αναμφισβήτητο.Αγαπητέ Γιάννη την ίδια απορία έχουν εκφράσει και άλλοι για το δρόμο που οδηγεί στη παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...