21 Μαΐ 2013

Πέταξε ένα ημίχρονο

26η Αγωνιστική: ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC - Τζαμάικα: 3-4

Κάκιστη η Πάνω Χώρα η οποία γνώρισε ήττα-σοκ από τη Τζαμάικα με 3-4 στα γήπεδα του Ελαιώνα.

Οι Gialloblu ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα καθώς μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα άνοιξαν το σκορ με τον Λιβάνιο Νίκο κάνοντας το 1-0. Κάπου εκεί η Πανωχωριανοί επαναπαύτηκαν και η Τζαμάικα ισοφάρισε λίγα λεπτά αργότερα σε 1-1 με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λιβάνιου Θ. ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει. 

Παρά την ισοφάριση οι Σερφιώτες συνέχισαν να παίζουν νωχελικά και δεν απείλησαν ουσιαστικά τους αντιπάλους τους. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου η ομάδα της Σερίφου κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 2-1, καθώς ο Νικολόπουλος Δήμ. εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ένα έξοχο σουτ έξω από την περιοχή.

Στο β’ ημίχρονο η Πάνω Χώρα μπήκε πολύ νωθρά, οι παίχτες δεν μπορούσαν να αλλάξουν ούτε μια σωστή πάσα. Η Τζαμάικα λίγα λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου έφερε για δεύτερη φορά το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 2-2 σε φάση τετ α τετ, με τον τερματοφύλακα της Πάνω Χώρας να είναι άτυχος διότι η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα, χτύπησε στο πόδι του Λιβάνιου Β. και άλλαξε πορεία. Οι gialloblu δεν έδειξαν ανάκαμψη και η αντίπαλη ομάδα το εκμεταλλεύτηκε, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή στο σκορ με 2-3 από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

 Η πίεση από τους αντιπάλους συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς έκαναν το σκορ 2-4 μετά από κόρνερ και αφύλαχτη κεφάλια μέσα από την μεγάλη περιοχή. 
Οι Σερφιώτες μετά από το τέταρτο γκολ που δεχτήκαν έδειξαν να αφυπνίζονται καταφέρνοντας να κάνουν το σκορ 3-4 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου Δήμ.

Οι Πανωχωριανοί συνέχισαν να παίζουν δυνατά μήπως καταφέρουν να σώσουν κάτι από αυτό το παιχνίδι απειλώντας τη Τζαμάικα καθώς είχε δυο δοκάρια, ένα με τον Λιβάνιο Β. από σουτ έξω από την περιοχή και δεύτερο με τον Καραγκούνη Α. να χάνει τετ α τετ μετά από φοβερή κάθετη πάσα του Λιβάνιου Β.

Η Πάνω Χώρα έφυγε από το γήπεδο με μια πικρία διότι στα τελευταία λεπτά είχε τις ευκαιρίες να πάρει την ισοπαλία, ακόμα και τη νίκη, παρά την κακή της εικόνα.
Επιμέλεια: Λιβάνιος Αθανάσιος-Ιωάννης
Πηγή : http://www.panohorafc.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...