1 Μαΐ 2014

Απολογισμός και προοπτικές για την νέα χρόνια από τον Α.Ο.Σερίφου

Ημερομηνία:30/04/2014   
 Αγαπητοί Συμπατριώτες και Φίλοι του νησιού Τελειώνοντας το φετινό Πρωτάθλημα Κυκλάδων, θα κάνουμε έναν σύντομο απολογισμό για τη σeζόν που έφυγε και για τα όσα καλά ή άσχημα συνέβησαν κατά τη διάρκειά της. Ξεκινάμε με τα καλά… Πέρσι τέτοια εποχή είχαμε αλλαγή προπονητή στην Ά Ομάδα την οποία ανέλαβε ο Κος Παλαιός Μιχαήλ, ένας άνθρωπος με μεγάλη πείρα στα γήπεδα τόσο απ’ τη θέση του ποδοσφαιριστή όσο και από αυτή του προπονητή.

 Η παρουσία του ήταν σημαντική βοήθεια για το σωματείο μας. Η ομάδα μας πέτυχε την 1η νίκη της ιστορίας της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας τον Πανσιφναϊκό, με το επιβλητικό 0-3 ξεκολλώντας παράλληλα από την τελευταία θέση του ομίλου στην οποία είχαμε τερματίσει την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

 Είμαστε υπερήφανοι που την ομάδα στελεχώνουν αποκλειστικά κάτοικοι του νησιού μας, το οποίο είναι και σκοπός μας. Γι’ αυτό άλλωστε προχωρήσαμε στη δημιουργία ακαδημιών.

Συγκεκριμένα δημιουργήθηκαν : α) Τμήμα Παμπαίδων (Αγόρια Δημοτικού Ηλικίας 8-11 ετών), με προπονητή τον Κο Κοτσίκο Αλέξανδρο. β) Τμήμα Παίδων (Αγόρια Γυμνασίου Ηλικίας 12-14 ετών), με προπονητή αυτόν της Ά ομάδας, Κο Παλαιό Μιχαήλ, ενώ ετοιμάζεται και τμήμα «τζούνιορ», για ηλικίες 5-7 ετών τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια.

 Ως αποτέλεσμα των ακαδημιών είχαμε τη συμμετοχή τριών (3) δεκατετράχρονων στην Ά ομάδα σε επίσημους αγώνες, κάτι αξιοσημείωτο για τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Το «αύριο» της ομάδας είναι ΕΔΩ !!!

 Από την άλλη βέβαια, δεν έλειψαν οι δύσκολες στιγμές… Η ομάδα μας αναγκάστηκε στα 2 από τα 3 παιχνίδια που έδωσε στην Πάρο να ταξιδέψει μέσω Πειραιά κάνοντας 2 διανυκτερεύσεις. Απόρροια του μεγάλου ακτοπλοϊκού προβλήματος που μαστίζει γενικότερα το νησί μας.

 Όπως καταλαβαίνει ο καθένας με τέτοιες συνθήκες οι ενδεκάδες (και στους 3 αγώνες στην Πάρο) ήταν ενδεκάδες ανάγκης. Σημαντικότερο όλων όμως, δυσάρεστο γεγονός, δεν ήταν άλλο από τον εξαναγκασμό της ομάδας να δώσει σε ξένη έδρα (γήπεδο «Γ. & Δ. Συγγελίδη» , Σίφνος) δύο εντός έδρας κατά τ’ άλλα αγώνες, εξ’ αιτίας κάποιων πολέμιων της ομάδας μας.

 Στη μία μάλιστα από τις δύο αυτές μετακινήσεις η ομάδα καθώς και οι οπαδοί της που πιστά την ακολούθησαν στο γειτονικό νησί, υποχρεώθηκαν λόγω απαγορευτικού απόπλους να διανυκτερεύσουν εκεί, έχοντας εκτός τη μεγάλη ταλαιπωρία και απρόσμενη οικονομική επιβάρυνση.

Είναι κρίμα να μην μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται στην έδρα της χάνοντας έτσι μέρος από τη δύναμη της, δηλαδή τον υπέροχο κόσμο της. Ενώ παράλληλα είναι άσχημο και για το νησί αλλά και για τους επαγγελματίες στον κλάδο του τουρισμού αφού οι αποστολές των αντίπαλων ομάδων θα διαμένουν, θα πίνουν τον καφέ τους και θα γευματίζουν σε άλλα νησιά αντί στο δικό μας.

Όσον αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο που μας έρχεται, σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία και προσκαλούμε όποιον έχει χρόνο και διάθεση να ενταχθεί τώρα στην ομάδα.

 Ήδη μάλιστα διεξήχθη ο πρώτος φιλικός αγώνας για τη σεζόν 2014-2015 το Μεγάλο Σάββατο 19-04-2014, στο καθιερωμένο πλέον πασχαλινό τουρνουά. Φέτος βέβαια είχαμε μόνο μία αναμέτρηση ανάμεσα στον Α.Ο.Σ. και μεικτή ομάδα από παίχτες κυρίως της Πάνω Χώρας και του Περσέα. Τελικό αποτέλεσμα 3-0 για την ομάδα μας με σκόρερ τους Αντωνάκη Παναγιώτη, Ράμπια Ιωάννη και Κοτσέτα Διονύση.

 Εξωαγωνιστικά τώρα, την Κυριακή 30-03-2014, διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Την Πέμπτη 10-04-2014 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του συλλόγου αποτελούμενο από εφτά νέα πρόσωπα.

Αναλυτικά: Πρόεδρος : Ράμπιας Σάββας Αντιπρόεδρος : Κοτσίκος Αλέξανδρος Γενικός Γραμματέας : Μαγουλάς Δημήτριος Ταμίας : Μουστάκας Μιχαήλ Αναπλ. Γραμματέας : Ρώτα Σοφία Γενικός Αρχηγός : Μουστάκας Νικόλαος Έφορος Υλικού : Χρυσολωράς Μιχαήλ Μέλη : Κόντε Αικατερίνη, Μητροφάνης Ηλίας, Μποφίλιος Σπυρίδων και Παρίσης Ιωάννης.

 Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στηρίζουν από την αρχή της προσπάθειάς μας μέχρι και σήμερα, τον κόσμο που μας ακολουθεί και βέβαια τους χορηγούς μας από τον απλό συμπολίτη μας που από το υστέρημα του βοηθάει το σύλλογο μέχρι τους επαγγελματίες που εξοπλίζουν την ομάδα με αθλητικό υλικό ή οτιδήποτε άλλο χρειαστούμε.
 Με εκτίμηση, Δ.Σ Α.Ο Σερίφου
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...