16 Μαΐ 2014

Διαθέστε δωμάτια για το 9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στη Μήλο

16/5/2014
Το Επαγγελματικό Σωματείο Ιδιοκτητών και Εκμεταλλευτών Ενοικιαζομένων Δωματίων Μήλου, στηρίζει το 9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργανώνει τον Ιούνιο ο Παμμηλιακός Α.Σ στη Μήλο και καλεί τα μέλη του να δηλώσουν διαθεσιμότητα δωματίων προκειμένου να φιλοξενηθούν οι αποστολές των αθλητών και των συνοδών τους.

Οι αθλητικές συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1300 άτομα και θα πραγματοποιηθούν τρεις διανυκτερεύσεις (21, 22 και 23 Ιουνίου 2014).

 Η τιμή του δίκλινου δωματίου έχει ορισθεί στα 20,00 ευρώ / διανυκτέρευση. Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να δηλώσουν διαθεσιμότητα παρακαλούνται να το κάνουν, το αργότερο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2014, επικοινωνώντας με το Γραφείο του Παμμηλιακού (τηλ. /fax.: 2287021884, email: pammiliakos@gmail.com).

Είναι η πρώτη φορά που μια τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα λάβει χώρα στο νησί μας και ελπίζουμε ότι με τη συμμετοχή και την άριστη παροχή υπηρεσιών από όλους θα τεθούν οι βάσεις για την υλοποίηση περισσότερων αθλητικών εκδηλώσεων στο μέλλον και την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού
. Πηγή : http://milosvoice.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...