4 Μαΐ 2016

Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων

 το μεσημέρι, 27/4, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανό Αλμπέσκου και τον Εφημέριο του Ι. Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως, τέλεσε τα Εγκαίνια των Γραφείων του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων, που στεγάζονται σε Αίθουσα πλησίον της κεντρικής Αγοράς, που παραχωρήθηκε από το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και ανακαινίσθηκε με χορηγία του Εφοπλιστού κ. Κομνηνού, παρουσία του Επισκόπου των ΡωμαιοΚαθολικών Σύρου, Σεβ. κ. Πέτρου Στεφάνου, του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Γ. Μαραγκού, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δούναβη, του Προεδρεύοντος του Νοσοκομείου Σύρου, ιατρού κ. Πανοηλία, του Διευθυντού του Νοσοκομείου κ. Τρίντζαλη, των Πολιτευτών κας Αικ. Μονογυιού και κ. Γ. Βακονδίου, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, του Διευθυντού της Εθνικής Τράπεζας, της Προέδρου του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου, του επί τιμή Νομάρχη κ. Μπάϊλα και πλήθους Ερμουπολιτών και επισκεπτών της Σύρου.
Εγκαίνια Γραφείου Καρκινοπαθών Κυκλάδων 3
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ εξέφρασε τη χαρά του για την απόκτηση στέγης, όπου θα διακονούνται με ενισχυτικό και παραμυθητικό λόγο άνθρωποι με πολλά προβλήματα, για την αντιμετώπιση των οποίων απαιτείται θάρρος και υπομονή.
Συνεχάρη δε την Πρόεδρο του Συλλόγου, κα Μπάϊλα, και κατέληξε λέγων » εύχομαι πολύ γρήγορα το Γραφείο αυτό να κλείσει και ο Σύλλογος να διαλυθεί, επειδή δεν θα υπάρχουν πλέον ασθενείς! «.
Συγχαρητήρια, ωσαύτως, και ευχές απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Επίσκοπος κ. Πέτρος και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Γ. Μαραγκός.
Εγκαίνια Γραφείων Καρκινοπαθών Κυκλάδων 2
Τέλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών, κα Ευ. Μπάϊλα, αφού ευχαρίστησε τον κ. Κομνηνό και το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και όλους όσοι συνέδραμαν στην προσπάθειά του Συλλόγου, ανέφερε ότι στον ένα χρόνο άτυπης λειτουργίας του Συλλόγου φιλοξενήθησαν και περιεθάλπησαν 150 ασθενείς από τις Κυκλάδες.
Ή Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πλάκας και την ευχή όλοι οι άνθρωποι να απολαμβάνουν το μεγάλο αγαθό της υγείας.
Εγκαίνια Γραφείων Καρκινοπαθών Κυκλάδων 1Εγκαίνια Γραφείου Καρκινοπαθών Κυκλάδων 4Εγκαίνια Γραφείου Καρκινοπαθών Κυκλάδων 5Εγκαίνεια Γραφείων Καρκινοπαθών Κυκλάδων 6Εγκαίνια Γραφείου Καρκινοπαθών Κυκλάδων 7 ————————————————————————————–
Ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β΄ ευχαριστεί τέλος, με ξεχωριστή ανακοίνωση, την «EUROBANK» για την προσφορά του ποσού των 3.000,00 €, προς ενίσχυση του πολυσχιδούς κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.
Πηγή : http://www.protevousa.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...