30 Ιουλ 2016

Πως διαμορφώνεται ο ποδοσφαιρικός «χάρτης» των Κυκλάδων αμφίβολη η συμμετοχή του Α.Ο.Σερίφου


Το πρόβλημα με το ποδοσφαιρικό γήπεδο που έχει προκύψει στο νησί μας  από ότι φαίνεται θα στερήσει και φέτος την συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟ Σερίφου από το Κυκλαδικό πρωτάθλημα είναι φανερό ότι μια προσπάθεια χρόνων απαξιώνεται  και τα νέα παιδιά δεν έχουν πρόσβαση πλέον στη μοναδική σοβαρή αθλητική παρουσία που θα βοηθούσε τους νέους να προσφέρουν με την συμμετοχή τους πρώτα στον εαυτό τους και κατ επέκταση και στο νησί  βαρύς λοιπόν ο χειμώνας για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο στην Σέριφο 
  Μαρπησσαϊκός και Άγιαξ Σύρου όπως δείχνουν τα πράγματα θα αγωνιστούν ξανά στην Β κατηγορία.
Μπορεί ακόμη να μην έχουν βγει και επίσημα οι προκηρύξεις του πρωταθλήματος, με τα ως τώρα δεδομένα όμως οι δυο ομάδες δείχνουν να προτιμούν την συμμετοχή τους σε αυτή την κατηγορία.
Άνθρωπος της διοίκησης του Μαρπησσαϊκού μας επιβεβαίωσε πως μέσα στις σκέψεις της ομάδας βρίσκεται και αυτό, καθώς το σύλλογο δεν τον ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός, αλλά οι αθλητές να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν. Οριστική απόφαση σίγουρα ακόμη δεν υπάρξει, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.
Τις ίδιες σκέψεις κάνουν και στον Άγιαξ, καθώς η νέα διοίκηση θέλει να συνεχίσει  το μοντέλο που ακολουθούσε ως τώρα η ομάδα.
Οι διοικούντες του συλλόγου θέλουν να δώσουν  για μια ακόμη φορά προτεραιότητα στις ακαδημίες και θεωρούν με τον τρόπο αυτό πως θα ανοίξουν και άλλες πόρτες στα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Η οριστική απόφαση θα παρθεί την επόμενη εβδομάδα, μετά το δεύτερο διοικητικό συμβούλιο που θα ακολουθήσει…
Αν οι πληροφορίες  βγουν αληθινές (για Άγιαξ και Μαρπησσαϊκό), η ΕΠΣ Κυκλάδων έχει αποφασίσει να μην αντικαταστήσει τις δυο ομάδες με άλλες, προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά τα σωματεία με λιγότερα ταξίδια. Οπότε το 12 γίνεται 10.
Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που σχηματίζεται από τις διαθέσεις που έχουν δείξει μέχρι τώρα τα σωματεία των Κυκλάδων. Αρχές Αυγούστου θα βγουν οι προκηρύξεις και θα έχουμε και επίσημα τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα (μέχρι 20-25 Αυγούστου).
Ας δούμε με τα ως τώρα δεδομένα πως σχηματίζονται οι όμιλοι των δυο κατηγοριών, χωρίς όμως να είναι κάτι οριστικό.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ος ΟΜΙΛΟΣ                                  2ος ΟΜΙΛΟΣ
Α.Ο Μυκόνου                                   Πανναξιακός
Α.Ο Σύρου                                     Θύελλα Καμαρίου
Άνω Μερά                                       Λάβα Εμπορείου
Α.Ο Πάγου                                      ΑΜΣ Φιλωτίου
Παμμηλιακός                                    Α.Ο Πάρου

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ος ΟΜΙΛΟΣ                               2ος ΟΜΙΛΟΣ
Σύρος 2002                              Μαρπησσαϊκός;
Άγιαξ Σύρου;                            Α.Ο Καρτεράδος
ΠΑΣ Τήνου                               Αστέρας Τραγαίας
Πανσιφναϊκός                            ΠΑΣ Νάξου
Ανοικτό βέβαια είναι το ενδεχόμενο να δηλώσουν συμμετοχή ο Α.Ο Σερίφου (θα εξαρτηθεί και από το θέμα του γηπεδικού) και ο Αστέρας Μαρμάρων, ενώ το δυσάρεστο είναι ότι μετά από πολλά χρόνια δύσκολα θα υπάρξει εκπρόσωπος από το νησί της Άνδρου.
Σε λίγες εβδομάδες θα ξέρουμε…
Πηγή: sportcyclades24.gr
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...