16 Μαΐ 2017

Αφίσα και αναμνηστικό 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

Οργανωτική Επιτροπή της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων, καλεί τους φίλους και τους κατοίκους της Πάρου, που δεν γνώριζαν, αμέλησαν, ή ξέχασαν τη σχετική πρόσκληση ,να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς παρατάθηκε η λήξη υποβολής συμμετοχών έως και τις 30 Μαΐου 2017.
Η Οργανωτική Επιτροπή προσκαλεί τους φίλους καλλιτέχνες της Πάρου να σχεδιάσουν την αφίσα και το αναμνηστικό της 29ης Συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας τον Οκτώβρη.
 Η ηλεκτρονική διεύθυνση που θα στείλετε τα σχέδια/προτάσεις σας και θα απευθυνθείτε για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε, είναι η: paros29theater@gmail.com(link sends e-mail). Λήξη υποβολής συμμετοχών: 30 Μαϊου 2017.
Σχετικά με την αφίσα:
 - Η αποστολή των προσχεδίων μπορεί να γίνει σε αρχεία .jpeg ή .pdf
 - Στην περίπτωση που το προσχέδιο περιέχει φωτογραφία θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας, την δυνατότητα εκτύπωσης του αρχείου σε μεγάλα μεγέθη.
 - Εάν ο αριθμός των συμμετοχών είναι επαρκής θα πραγματοποιηθεί ομαδική έκθεση στο πλαίσιο της Συνάντησης.
 - Στην παραπάνω περίπτωση η Οργανωτική Επιτροπή θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σταλούν οι προτάσεις σε εκτυπώσιμη μορφή.
Σχετικά με το αναμνηστικό:
 - Θα πρέπει να διευκρινίζεται το υλικό κατασκευής, το μέγεθος καθώς και ένα ενδεικτικό κόστος ανά τεμάχιο.
 - Στην περίπτωση ενδιαφέροντος της Eπιτροπής, υπάρχει πιθανότητα να ζητηθεί πραγματικό δείγμα.
 Οι καλλιτέχνες μπορούν να συμμετέχουν στην μία ή και στις δύο κατηγορίες, με όσες προτάσεις επιθυμούν. Τα σχέδια εντάσσονται στο πλαίσιο της εθελοντικής προσφοράς. Τα ονόματα των καλλιτεχνών θα αναφερθούν σε σχετικά έντυπα. Η τελική επιλογή θα γίνει από την Επιτροπή της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου (ΟΕΘΑ), η οποία έχει το δικαίωμα να προτείνει τυχόν διορθώσεις στο σχέδιο που θα επιλέξει.
Η ΟΕΘΑ έχει επίσης το δικαίωμα, να απευθυνθεί όπου εκείνη κρίνει απαραίτητο αν δεν  καλυφθεί από τις προτάσεις που θα σταλούν.
 Μπορείτε να δείτε τις αφίσες των προηγούμενων Συναντήσεων στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας http://aegeantheatre.gr
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...