31 Μαΐ 2017

Με αέρα Κύθνου στην Β’ εθνική ο Διαγόρας Δρυοπιδέων…

Ίσως κάποιοι ν’ αναρωτηθούν γιατί ένα νησί όπως είναι η Κύθνος να πανηγυρίζει για τις επιτυχίες μίας ομάδας, που δεν την βλέπουν καθόλου… Λογική απορία για όσους δεν γνωρίζουν το… μυστικό του Διαγόρα Δρυοπιδέων.
Της ομάδας που πανηγύρισε τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο του Νότου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ, όσο και την κατάκτηση του κυπέλλου στην ΕΣΚΑ. Γι’ αυτή την ομάδα στην Κύθνο αισθάνονται υπερήφανοι και ας μην έχουν δει διά ζώσης ούτε ένα της παιχνίδι. Αυτό το τελευταίο τους «πονάει», διότι πολύ θα ήθελαν να έχουν στο νησί τις αθλητικές υποδομές εκείνες, ώστε η ομάδα του νησιού, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων να αγωνίζεται στην Κύθνο και να μην είναι… μετανάστης!!!
diagoras_1.jpg
Από την Κύθνο, λοιπόν, το νησί των δυτικών Κυκλάδων έχει ξεκινήσει η πορεία του Διαγόρα Δρυοπιδέων, που ‘χει βρει μπασκετική «στέγη» στο Αιγάλεω και έχει φέρει όλες αυτές τις επιτυχίες.
Επιτυχίες για τις οποίες στην Κύθνο δηλώνουν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι, αλλά συνάμα έχουν και τη στεναχώρια τους, διότι όπως προαναφέραμε δεν διαθέτουν το γήπεδο για να απολαμβάνουν τις χαρές και τις επιτυχίες.
diagoras_3.jpg
Ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής αθλητισμού της Κύθνου Γιώργος Ηλιού έπειτα από την συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο του Διαγόρα Γιαννούλη Καλλίλα μίλησε στο «SportCyclades» και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά για την επιτυχία αυτή.
«Ο Διαγόρας με την φετινή του επιτυχία ξεπέρασε κάθε προσδοκία», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Ηλιού, ο οποίος παραβρέθηκε και στο κλειστό της Κυψέλης για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του κυπέλλου της ΕΣΚΑ κόντρα στο Κορωπί και πρόσθεσε: «Όλοι στο νησί νιώθουμε περήφανοι. Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικότερα στον πρόεδρο Γιαννούλη Καλλίλα που είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα. Μέσα από το όνομα του Διαγόρα αποκτά δυναμική ο αθλητισμός της Κύθνου και παίρνει αναγνωρισιμότητα το νησί. Μακάρι η Κύθνος να είχε ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ… Όλα τα μέλη της ομάδας είναι ευπρόσδεκτα ανά πάσα στιγμή. Εμείς προτρέπουμε όλους τους Κυθνίους της Αθήνας να πηγαίνουν στο γήπεδο και να στηρίζουν την ομάδα, που τη νέα χρονιά θα έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο».
Πηγή : http://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...