23 Μαΐ 2017

Χιλιάδες επισκέπτες στην 1η Greek Travel Show

«Ψήφο» εμπιστοσύνης στην 1η Greek Travel Show έδωσε ο κόσμος, που έσπευσε κατά χιλιάδες στη διοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo -η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi» από τις 19 έως τις 21 Μαΐου- προκειμένου να διερευνήσει τις ταξιδιωτικές του επιλογές γι’ αυτό το καλοκαίρι.
Ειδικότερα, στην πρώτη της διοργάνωση η Greek Travel Show προσέλκυσε 9.200 επισκέπτες, βάζοντας τα καλύτερα θεμέλια για τις επόμενες. Η έκθεση πέτυχε τον στόχο της να προβάλει με τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και τους ελληνικούς προορισμούς, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον εσωτερικό τουρισμό και να βοηθήσει τους Έλληνες δυνητικούς ταξιδιώτες να σχεδιάσουν τις διακοπές τους γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές.
Πέραν των ελκυστικών προορισμών, τους επισκέπτες της Greek Travel Show περίμεναν εκπλήξεις, καθώς πολλοί ήταν οι διαγωνισμοί και οι κληρώσεις δώρων. Μεταξύ αυτών ξεχώρισαν ο διαγωνισμός της Τιμώμενης Περιφέρειας Αττικής και του Εμπορικού Συλλόγου Πόρου, που ήταν αφιερωμένος στον Κωνσταντίνο, την Κωνσταντίνα και την Ελένη που γιόρταζαν χθες και είχε ως δώρο διαμονή στον Πόρο, αλλά και ο διαγωνισμός του δήμου Παξών «Φιλί των Παξών», με δώρο διαμονή στους Παξούς. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης οι επισκέπτες κέρδισαν ταξίδια σε ελληνικούς και ξένους προορισμούς, αλλά και πολλά ακόμη δώρα.
Οι εκθέτες στην Greek Travel Show, που κάλυψε 4.500 τ.μ., ανήλθαν σε 90. Η πρώτη αυτή διοργάνωση φιλοξένησε τις συμμετοχές των Περιφερειών Kεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου και Αττικής, που ήταν και η Τιμώμενη Περιφέρεια. Σε επίπεδο δήμων, Τιμώμενος Δήμος ήταν αυτός των Ναυπλιέων, ενώ περίπτερα στην έκθεση είχαν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων και οι δήμοι Αμαρουσίου, Θεσσαλονίκης, Βόλου, Ζαγοράς Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Κυθήρων και Αντικυθήρων, Καβάλας και Λέσβου.
Πλούσιες ήταν και οι παράλληλες εκδηλώσεις της Greek Travel Show, που περιελάμβαναν από πολιτιστικά events με την παρουσίαση εθίμων από όλη την Ελλάδα (τοπικούς χορούς και τραγούδια) και γαστρονομικού
Πηγή : http://www.athina984.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...