27 Δεκ 2020

Η ΕΛ.ΑΣ κάνει έλεγχο στον Άγιο Βασίλη και τα "ταρανδάκια" του στο πιο cringe βίντεο των ημερών video


Μετά από υπουργούς χωρών και ολόκληρα στελέχη του ΠΟΥ να κάνουν σοβαρές τοποθετήσεις ως προς τις ελευθερίες μετακίνησης του Άγιου Βασίλη εν μέσω πανδημίας, έρχεται και η ΕΛ.ΑΣ να μας αποτελειώσει να τοποθετηθεί επί του ζητήματος. 

 Καλά δεν ήθελε ακριβώς να τοποθετηθεί η Ελληνική Αστυνομία, απλώς να πει ένα χρόνια-πολλά-καλά-χριστούγεννα σε όλους, μέσα από ένα βίντεο που πιθανότατα ακολούθησε την κλασική ροή έμπνευσης ανάλογων βίντεο: πήγαινε για αστείο και κατέληξε cringy.

Για να μη στα πολυλογούμε, με ένα βίντεο στο οποίο σταματάει για έλεγχο τον Άγιο Βασίλη επέλεξε να μας πει χρόνια πολλά η ΕΛ.ΑΣ. Και μάλιστα είναι και αρκετά αυστηρή με τον κοκκινοφορεμένο γέροντα.

 Μια αστυνομικός φαίνεται να σταματά τον Santa, ο οποίος όπως είπε «έχει βγάλει τα ταρανδάκια του μια βόλτα», να μην την καλύπτει η αποστολή μηνύματος που έχει κάνει στο 13033 και μόνο με άδεια εργοδότη τον αφήνει εν τέλει να φύγει μπας και προλάβει καμία καμινάδα.Τώρα θα αναρωτιέσαι εσύ ποιος είναι ο εργοδότης του Άγιου Βασίλη που επικαλείται το σποτ. Μα τα παιδιά όλου του κόσμου, βρε κουτό. 
Δείτε το video
 
«Τηρούμε τα μέτρα και στις γιορτές», θέλει να πει ο ποιητής, με κλισέ τρόπο που κανέναν δεν σόκαρε, αλλά όλους μας κρίντζαρε. 

Και του χρόνου.

 Πηγή :  https://provocateur.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...