22 Δεκ 2020

ΠΝΑΙ: Αποστολή rapid test σε δεκαπέντε (15) νησιά των Κυκλάδων μεταξύ αυτών και η Σέριφος


«Θέλουμε οι νησιώτες μας να έχουν εύκολη πρόσβαση στον έλεγχο για covid19 και αυτό το εξασφαλίζουμε μέσα απο την συνεργασία μας με όλο τον δημόσιο τομέα και την εφαρμογή ενός συνεκτικού σχεδίου».

 Αυτό είναι το βασικό σλόγκαν της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην προσπάθεια που κάνει αυτές τις ημέρες ώστε έως τέλος του χρόνου, όλα τα νησιά του χώρου ευθύνης της να έχουν rapid test και δη ικανό αριθμό... 

Κίνηση που θα επιτρέψει στους κατοίκους των νησιών αυτών να αισθανθούν ασφάλεια απέναντι στην πανδημία… Και σήμερα. Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, από τις πρώτες πρωινές ώρες, ο «αποθηκάριος - αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης» όπως αναφέρει στην σχετική ανάρτησή του ο Γιώργος Χατζημάρκος ετοιμάζει την αποστολή των rapid tests αντιγόνου σε δεκαπέντε νησιά των Κυκλάδων. Λόγω των δυσκολιών που υπάρχει στην διασύνδεση τα τεστ θα πάνε ακόμη και αύριο…. Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει: «Και τα γραφεία μας, έγιναν αποθήκες ιατρικού υλικού. 

Ο αποθηκάριος - αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης, ετοιμάζει τις σημερινές αποστολές σε Ανάφη, Σίκινο, Φολέγανδρο, Ιο, Κίμωλο, Σίφνο, Σέριφο, Κέα, Κύθνο, Δονούσα, Αμοργό, Κουφονήσι, Σχοινούσα, Ηρακλειά και Αντίπαρο. 

Όλα τα νησιά μας και όλοι οι νησιώτες μας, ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι. Γιατί όσοι νοιάζονται, βρίσκουν λύσεις» 

Πηγή : https://www.naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...