29 Δεκ 2020

Παντελής Θαλασσινός: Αντιδράσεις για την ανάρτησή του για «εμβόλια με φυσιολογικό ορό»

Την οργισμένη αντίδραση των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) προκάλεσε η ανάρτηση του τραγουδοποιού Παντελή Θαλασσινού ο οποίος αναφέρθηκε στον «φυσιολογικό ορό» που δήθεν χορηγήθηκε στους πολιτικούς κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού.https://slpress.gr/snews/poedin-nisafi-pia-me-toys-thalassinoys-kai-toys-quot-fysiologikoys-oroys-quot/

Πρώτη που εμβολιάστηκε ήταν η νοσηλεύτρια Ευανθία Καμπισιούλη, ακολούθησε ένας ηλικιωμένος, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας, ο Μιχάλης Γιοβανίδης και στη συνέχεια η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας. 

 «Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;» έγραψε ο γνωστός τραγουδοποιός. 


 Αυτό ήταν το post που προκάλεσε σάλο, με πολλούς να απαντούν ή να ειρωνεύονται. Μετά τη βροχή των σχολίων, ο Παντελής Θαλασσινός έκανε άλλες δυο αναρτήσεις, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την πρώτη ανάρτηση και να εξηγήσει το νόημά της. 

 Η πρώτη «απάντηση» ανέφερε:
 
«Λοιπόν για να εξηγούμαι ΠΙΣΤΕΥΩ στο εμβόλιο. 
Δεν πιστεύω στις κινήσεις εντυπωσιασμού», έγραψε, σημειώνοντας ότι η πρώτη του ανάρτηση αφορούσε μόνο τους φίλους του και δεν αφορούσε τους πάντες.


 Και πρόσθεσε ο Παντελής Θαλασσινός: «Όσοι νομίζετε ότι είναι συνωμοσιολογία ξαναδιαβάστε την». Και ακολούθησε ακόμη μια ανάρτηση: 

«Το χιούμορ είναι κλάσμα ανάλογο με τα αυγά και τα πασχάλια! Τα χάνεις μαζί».

Πηγή :  https://www.ethnos.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...