18 Δεκ 2020

Φούντωσε πάλι η διαμάχη για το νερό μεταξύ Δήμου Σερίφου & αντιπολίτευσης


Προσβάλλουμε την παράνομη σημερινή απόφαση του Δ.Σ στην αποκεντρωμένη. 

Αρκετά έπαιξε η αντιπολίτευση στις πλάτες του κόσμου της Σερίφου για τα νερά. 

Ο καθένας πλέον αναλαμβάνει τις ευθύνες του. 

Οι νόμοι θα εφαρμοστούν. ΟΛΑ στο φως!

 



Η Δημοτική Αρχή για άλλη μία φορά προκλητική και αμετανόητη.

 Μετά από την σύγκλιση έκτακτου συμβουλίου για ενημέρωση και πρόταση δράσης κάτι που ουσιαστικά συνιστά γνωμοδότηση αναφορικά με το θέμα των λογαριασμών ύδρευσης ,την καταδίκη των πρακτικών και την ανάδειξη λαθών της από σύσσωμη την αντιπολίτευση με την υπερψήφιση της πρότασης δράσης της Λαϊκής Συσπείρωσης αποφασίζει να στείλει μία απόφαση στην αποκεντρωμένη παρουσιάζοντας ξανά τη δική της διαστρεβλωμένη αλήθεια. 

Προφανώς η πρόταση σχεδίου δράσης χρειάζεται τον έλεγχο της δυνατότητας εφαρμογής κάτι που αναφέραμε κ οι ίδιοι ως προς το σκέλος της νέας χρέωσης αλλά δεν αναιρεί τη σωρεία λαθών στον τρόπο έκδοσης κ υπολογισμού και ανάλυσης των τελικών ποσών των λογαριασμών και την αναγκαία ανάκληση και διόρθωση τους. 

Επίσης η δήθεν κατηγορία για να ρίξει την λογική της πρότασης είναι ακριβώς αυτή η οποία υιοθέτησε κατά τον υπολογισμό των χρεώσεων καθώς εφάρμοσε άλλες τιμολογήσεις από αυτές που έπρεπε κανονικά με σωρευτικά κυβικά κατανάλωσης πολλών ετών χωρίς τον έλεγχο πιθανών παραγραφών.

 Να υποθέσω ότι με την ίδια λογική εξίσου παράνομη είναι κ η απόφαση της για την έκδοση των λογαριασμών? Φαντάζομαι ότι όλα αυτά δεν τα αναφέρει στην αποκεντρωμένη .

Πάλι όμως ψάχνει κάποιον να κατηγορήσει για να μην αναλάβει τις ευθύνες της. απέναντι στους συμπολίτες μας. 

Ας δούμε λοιπόν τα πράγματα ως έχουν και όχι όπως για μία ακόμα φορά τη συμφέρει , Ανακαλέστε για διόρθωση τους λανθασμένους λογαριασμούς κ το θέμα της χρέωσης είναι άλλη συζήτηση .
Πηγή : 

to synoro blog

1 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ...
    Λοιπον ο νομος λεει οτι οι λογαριασμοι πρεπει να αναφερουν περιοδο καταναλωσης και να πληρωνονται με τη τιμη αυτης της περιοδου .ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...