12 Νοε 2013

Η Γραμματέας με τους 13 προισταμένους και τις πολιτικές φιλοδοξίες που πληρώνουν τα χρεοκοπημένα κορόιδα

Όχι, δεν είναι έκπληξη. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μετά από 3 χρόνια Μνημόνιο και χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών, αιματηρό και επώδυνο πετσόκομα μισθών και συντάξεων, αμέτρητα χαράτσια, το βαθύ κράτος παραμένει ανίκητο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ο νέος Ρουπακιώτης) αναζητεί δήθεν αχρείαστους δημοσίους υπαλλήλους για να τους στείλει σπίτια τους την στιγμή που 1,5 εκατ. ιδιωτικοί υπάλληλοι ζουν την κόλαση της ανεργίας.
Καλώς ήλθατε στην Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων. Ναι υπάρχει ακόμη αυτή η Γραμματεία και όχι μόνο υπάρχει αλλά ζει και βασιλεύει υπό την σκέπη του Υπ. Εσωτερικών. Μόνο που η Γενική Γραμματεία Ισότητας αποτελεί ένα Ανεξάρτητο φέουδο στο οποίο τον απόλυτο έλεγχο έχει η κ. Βάσω Κόλλια. Διαβάζουμε από το βιογραφικό της:
Ξεκίνησε από την ΟΝΝΕΔ και από τον Απρίλιο 2004 έως τον Οκτώβριο του 2007 διετέλεσε γενική γραμματέας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε ιδρύματα πολιτικής έρευνας, σκέψης και ανάπτυξης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ, από το 2002 έως το 2003 ήταν γενική διευθύντρια του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας (ΚΠΕΕ). Το 1992 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και επανεξελέγη το 1995. Από το 2001 έως τον Ιούνιο του 2010 ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας (εκλεγμένη από το 5ο, το 6ο και το 7ο συνέδριο). Στις εθνικές εκλογές του 1996 ήταν υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ενώ, στις ευρωεκλογές του 2009 ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής.
Κι επειδή το "δικό μας" κορίτσι έπρεπε με κάποιο τρόπο να το αποκαταστήσουμε του αναθέσαμε την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (είναι και πολλά πλέον τα άτιμα τα φύλα). Η κ. Κόλλια λοιπόν για να έχει (κόσμο) να προίσταται δημιούργησε ένα πολυδαίδαλο σχήμα που παραπέμπει στον κολοσσό της Apple. Μόνο στο site της Γραμματείας εντοπίσαμε τουλάχιστο 13 προισταμένους (!) ζωή να έχουν οι άνθρωποι, ώστε να πληρώνονται με μισθά προισταμένων. Φυσικά όλους αυτούς τους νοματαίους της Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ο συγχωρεμένος ο Ανδρέας είχε αποδεχθεί τις περίφημες ΕΓΕs -από το Ένωση Γυναικών Ελλάδας-της Μαργαρίτας για να βρίσκει ο ίδιος χρόνο να ξενοπηδάει), τους πληρώνει ο χρεοκοπημένος ελληνικός λαός ο οποίος παθαίνει κατάθλιψη κάθε φορά που η Τρόικα πατάει το πόδι της στην Αθήνα. Αυτό το διάστημα λοιπόν η συγεκριμένη Γραμματεία της οποίας επικεφαλής (Βάσω Κόλλια)  είναι ένα πρόσωπο με πολιτικές φιλοδοξίες όπως δείχνει το βιογραφικό της, είπε να μοιράσει στα συστημικά MME  του διαδικτύου κι άλλο χρήμα για τις ανάγκες της επικοινωνίας μιας καμπάνιας για την κακοποίηση των Γυναικών, το banneraki της οποία παραπέμπει σε μια σελίδα του Facebook!
Προσπαθήσαμε να διερευνήσουε το πως έγινε η επιλογή των μέσων. (Για το χρήμα που μοιράστηκε-η Tempo ανέλαβε την δουλειά-, πιστεύουμε ότι θα το πληροφορηθούμε από την Διαύγεια.) 
Απευθυνθήκαμε λοιπόν στην Γραμματεία της Γραμματέως ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά και ζητήσαμε να μας δωθεί μια σαφής απάντηση για τα κριτήρια με τα οποία η κ. Κόλλια είπε να μοιράσει τα λεφτά που καλείται να πληρώσει ο μπατίρης φορολογούμενος, ο καταθλιπτικός, ο υπό αυτοκτονία. Αρχικά δεν λάβαμε καμία απάντηση. Επιμείναμε. Ώσπου εμφανίστηκε δημοσιογράφος (δεν έχει σημασία το όνομά του για την ώρα) ο οποίος μας είπε αυτολεξί-και μας άφησε Παυλόπουλος-τα εξής:
-Δεν έχω καμία σχέση με την Γραμματεία Ισότητας. Είμαι απλά φίλος της κ. Βάσως Κόλλια και σας μεταφέρω ότι η λογική της κ. Κόλλια ήταν να συμπεριλάβει τα site των εφημερίδων (σημείωση δική μας: Για να τα έχουμε καλά με τους νταβατζήδες) και στη συνέχεια τα ενημερωτικά (;)..."
Αυτά μας είπε ο δημοσιογράφος ο οποίος τηλεφωνούσε από τα γραφεία της Γραμματείς ως "απλός φίλος" της κ. Κόλλια.
Ελλάδα 2013. Το ανυπόληπτο Δημόσιο με τους Οργανισμούς, τις Γραμματείες, και τους Φαρισαίους συνεχίζει να λειτουργεί με την λογική προσωπικών φέουδων για τις ανάγκες προσωπικών φιλοδοξιών τις οποίες πληρώνουμε τα κορόιδα. Επιμένουν οι κ.κ. Στουρνάρας και Μητσοτάκης ότι δεν υπάρχουν Γραμματείς και Οργανισμοί του Δημοσίου που περισσεύουν. Ντροπή-είναι το λιγότερο...Aπολαύστε το οργανόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων>






ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΓΓΙΦ)
 Γενική Γραμματέας Ισότητας
Βάσω Κόλλια
ggif@isotita.gr
Γραφείο Γενικής Γραμματέως

     213 1511 102-3
  gramggif@isotita.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Γενική Διεύθυνση Συντονισμού
Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης
Δρ. Αναστασία Σωτηριάδου
asotir@isotita.gr
213 1511 11, 210 32 43 596
fax: 2131511169
Έχει ως αρμοδιότητα τον γενικό συντονισμό των δραστηριοτήτων και του έργου των οργανικών μονάδων της ΓΓΙΦ, την επιμέλεια του προγραμματισμού των διοικητικών δραστηριοτήτων και της αξιολόγησης της ποιότητας του παραγόμενου έργου, για την αποτελεσματικότερη προώθηση της ισότητας των φύλων.
Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Απασχόλησης
Προϊσταμένη Διεύθυνσης
Βάσω Παπαδοπούλου
vasopap@isotita.gr
213 1511 153
Έχει ως αρμοδιότητες την ένταξη της διάστασης της ισότητας των φύλων σε όλες τις πολιτικές, που αφορούν σε θέματα ανάπτυξης, απασχόλησης, επιχειρηματικότητας, παιδείας και εκπαίδευσης, έρευνας και τεχνολογίας, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, τη συμμετοχή στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση των Προγραμμάτων, σε συνεργασία με τις ειδικές Υπηρεσίες Διαχείρισης του Ε.Σ.Π.Α. για την προώθηση πολιτικών ισότητας.

Αποτελείται από τα τμήματα:
Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Προϊσταμένη Τμήματος
Χριστίνα Αγορίτσα
xragoritsa@isotita.gr
213 1511 148
Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
Απασχόλησης
Προϊσταμένη Τμήματος
Μαρία Σάντρους
mariasandrous@isotita.gr
213 1511 146
Διεύθυνση Εργασιακών Σχέσεων και Κοινωνικής Πολιτικής
Προϊσταμένη Διεύθυνσης
Θεοδώρα Κατσιβαρδάκου
katsivardakou@isotita.gr
213 1511 113
Έχει ως αρμοδιότητες την επεξεργασία, εισήγηση και λήψη μέτρων για την εφαρμογή της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών στις εργασιακές σχέσεις, τους όρους αμοιβής και τις συνθήκες εργασίας, την ρύθμιση συναφών θεμάτων ισότητας των φύλων, καθώς επίσης την εφαρμογή της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών στην κοινωνική προστασία και ασφάλιση. Η Διεύθυνση επεξεργάζεται και εισηγείται την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της βίας λόγω φύλου σε όλες τις μορφές της και εποπτεύει και συντονίζει την λειτουργία των Συμβουλευτικών Κέντρων. Επίσης εισηγείται την προώθηση μέτρων για την βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας των δύο φύλων.

Αποτελείται από τα τμήματα:
Εργασιακών Σχέσεων και Κοινωνικής Ασφάλισης
Προϊστάμενος Τμήματος
Σπύρος Πυλαρινός
pylarinos@isotita.gr
213 1511 119
Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας 
Προϊσταμένη Τμήματος
Αμαλία Σαρρή
amsarri@isotita.gr
213 1511 109
Αντιμετώπισης της Βίας λόγω φύλου  
Προϊσταμένη Τμήματος
Ελένη Τάτση
tatsi@isotita.gr
213 1511 114
Συμβουλευτικά Κέντρα
 Τα Συμβουλευτικά Κέντρα έχουν ως βασικό στόχο την ψυχο-κοινωνική στήριξη σε θύματα βίας. Επίσης, συνεργάζονται με φορείς που διαθέτουν συμβουλευτικά κέντρα και ξενώνες φιλοξενίας θυμάτων βίας σε όλη τη χώρα. Τέλος, στις αρμοδιότητές τους εμπίπτει και η καταγραφή και επεξεργασία στοιχείων με βάση τα περιστατικά που αντιμετωπίζουν
Συμβουλευτικό Κέντρο Αθήνας (Νίκης 11, Σύνταγμα)
Αναπλ. Προϊσταμένη
Ιωάννα Καββαδία
akavadia@isotita.gr
210 33 17 305 & 306
Διεύθυνση Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης
Προϊσταμένη Διεύθυνσης
Έχει ως αρμοδιότητα την τήρηση, την επεξεργασία και διάχυση, εντός της Υπηρεσίας, στοιχείων, που σχετίζονται με την παρακολούθηση της πορείας και των δεικτών για την ισότητα των φύλων, καθώς και την πληροφόρηση για θέματα Ισότητας, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Αποτελείται από τα τμήματα:

Τεκμηρίωσης
Προϊσταμένη Τμήματος
Γεωργία Καρτζή
gkartzi@isotita.gr  
213 1511 154
Πληροφόρησης
Προϊσταμένη Τμήματος
Βιβλιοθήκης
Προϊσταμένη Τμήματος
Λουκία Μαυρομήτρου
mavr@isotita.gr
210 3215618 (εσωτ. 101)
Η Βιβλιοθήκη Θεμάτων ισότητας και Φύλου συγκεντρώνει ελληνικά και ξενόγλωσσα τεκμήρια σχετικά με θέματα ισότητας των φύλων και ιστορίας του γυναικείου κινήματος. Στο χώρο της βιβλιοθήκης υπάρχει δυνατότητα μελέτης και φωτοτυπικής αναπαραγωγής του υλικού. Επίσης, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, γίνεται τηλεφωνική εξυπηρέτηση, καθώς και αποστολή θεματικών βιβλιογραφιών βασισμένων στην υπάρχουσα συλλογή
Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Διεθνούς Συνεργασίας 
Προϊστάμενος Διεύθυνσης
Δημοσθένης Τρέμος
dtremos@isotita.gr
213 1511 145
Έχει ως αρμοδιότητα την προώθηση της συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τους Διεθνείς Οργανισμούς και αντίστοιχους φορείς άλλων χωρών στον τομέα της Ισότητας, την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων συνεργασίας, καθώς και την παρακολούθηση των πολιτικών ισότητας λόγω φύλου σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Επίσης συντονίζει το έργο των διαφόρων δημόσιων υπηρεσιών, που ασχολούνται με τα θέματα αρμοδιότητας της Διεύθυνσης αυτής και συνεργάζεται για τη διάχυση πληροφόρησης σε όλες τις Διευθύνσεις.

Αποτελείται από τα τμήματα:
Ευρωπαϊκής Πολιτικής 
Προϊσταμένη Τμήματος
Γεωργία Παπαγεωργίου
geopapag@isotita.gr
213 1511 156
Διεθνούς Συνεργασίας και Διεθνών Οργανισμών
Προϊσταμένη Τμήματος
Άννα Μεγάλου
a_megalou@isotita.gr
213 1511 136
Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού και Οργάνωσης
Αναπλ. Προϊσταμένη Διεύθυνσης
Αναστασία Πέτροβα
npetrova@isotita.gr
213 1511 157
Έχει ως αρμοδιότητα την εύρυθμη διοικητική λειτουργία και οργάνωση των οργανικών μονάδων της Γ.Γ.Ι.Φ., στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της Υπηρεσίας και την εφαρμογή των κανόνων της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Η Διεύθυνση χειρίζεται τα θέματα υπηρεσιακής κατάστασης του προσωπικού, το οποίο υπηρετεί στη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, καταρτίζει και εκτελεί τον τακτικό προϋπολογισμό, καθώς και τον προϋπολογισμό Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων για τη διαχείριση των δαπανών, τη μισθοδοσία του προσωπικού, τη προμήθεια και διαχείριση των υλικών.

Αποτελείται από τα τμήματα:
Διοικητικού
Προϊσταμένη Τμήματος
Ελένη Τόγια
etogia@isotita.gr
213 1511 111
Οικονομικού και Διαχείρισης Υλικού
Αναπλ. Προϊσταμένη Τμήματος
Έφη Λυμπεροπούλου
elympero@isotita.gr
213 1511 112
Πληροφορικής και Τεχνικής Υποστήριξης
Αναπλ. Προϊστάμενος Τμήματος   
Γεώργιος Πατερόπουλος
gpateropoulos@isotita.gr
213 1511 129
Γραμματείας
Προϊσταμένη Τμήματος
Ζωή Μαγουλά
zmagoula@isotita.gr
213 1511 139
Νομικό Τμήμα 
Έχει ως αρμοδιότητα την υποστήριξη του νομοπαρασκευαστικού έργου της ΓΓΙ, την προετοιμασία και τεκμηρίωση των προτάσεων για νομοθετικά μέτρα για την προώθηση της ισότητας των δύο φύλων και  την μελέτη και επεξεργασία των σχεδίων νόμων που ρυθμίζουν θέματα ισότητας των φύλων. Επίσης, τη μελέτη της σχετικής εθνικής, ευρωπαϊκής, διεθνούς νομοθεσίας και την παρακολούθηση της εφαρμογής της. Τέλος, την παροχή νομικών συμβουλών σε ερωτήματα Υπηρεσιών και Πολιτών, σε θέματα αρμοδιότητας της ΓΓΙ και η εισήγηση μέτρων στην περίπτωση διαφωνιών που προκύπτουν από την εφαρμογή πολιτικών και νόμων, με στόχο την εγγύηση της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών
Προϊσταμένη Τμήματος
Λουκία Αργυροπούλου
argyropoulou@isotita.gr
213 1511 132
  Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 
Έχει ως αρμοδιότητα την οργάνωση συνεδρίων, ημερίδων, συναντήσεων, εκδηλώσεων και λοιπών εκδηλώσεων σε συνεργασία με τις υπόλοιπες διευθύνσεις της ΓΓΙ, καθώς και την κάλυψη των γεγονότων αυτών. Επίσης, την παρακολούθηση και συλλογή ειδήσεων και δημοσιευμάτων σχετικών με τα θέματα αρμοδιότητας της ΓΓΙ και η ενημέρωση ης Γενικής Γραμματέως και των αρμόδιων οργανικών μονάδων της ΓΓΙ. Τέλος, οι επαφές και η συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε. σχετικά με την πληροφόρηση για τις δραστηριότητες της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων
Προϊσταμένη Τμήματος
Χριστίνα Γεράκη
mme@isotita.gr
213 1511 134
ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας
Τίνα Καφατσάκη
tkafatsaki@mou.gr
213 1501 455
Μονάδα Α' - Προγραμματισμού και Αξιολόγησης
Προϊστάμενος Μονάδας Α’
Κάμπουρας Δημήτρης
dkambouras@mou.gr
213 1501 453
Μονάδα Β' - Διαχείρισης και Επαληθεύσεων
Προϊσταμένη Μονάδας Β’
Άλκηστις Τελώνη
ateloni@mou.gr
213 1501 457
Μονάδα Γ' - Υλοποίησης Συγχρηματοδοτούμενων πράξεων
Προϊσταμένη Μονάδας Γ'
Ντίνα Νταϊλιάνη
ndailiani@mou.gr
213 1501 454
Μονάδα Δ' - Οργάνωσης και Υποστήριξης
Ιφιγένεια Κωνσταντή
ifigkons@mou.gr
213 1501 481
Πηγή : http://kourdistoportocali.com

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...