9 Νοε 2013

Πάθος και ικανοποίηση



ΝΕΑ - Αγωνιστικά Νέα
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 11:48

3η Αγωνιστική, ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC - Βραζιλιάνοι: 5-5

Αντιμετωπίζοντας το φαινομενικά καλύτερο σύνολο, που έχει συναντήσει φέτος, η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ έπρεπε να κάνει την υπέρβαση. Με γνώμονα, τις προηγούμενες μέτριες εμφανίσεις απέναντι σε υποδεέστερες, από την χθεσινή, ομάδες, η Χώρα έπρεπε να αγωνιστεί στο 100%.
Η ομάδα, ξεκίνησε με την ίδια σχεδόν οκτάδα που χρησιμοποιείται στα τελευταία παιχνίδια. Άκρως νεανική. Οι αντίπαλοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους, από το πρώτο κιόλας λεπτό. Λίγο αργότερα, ευτύχησαν να προηγηθούν με μακρινό σουτ από τα αριστερά. Αυτό αφύπνισε την Χώρα. Η αμυντική της λειτουργία βελτιώθηκε, καθώς και η κυκλοφορία της μπάλας. Η κατοχή ήταν υπέρ των αντιπάλων. Ήταν όμως ανούσια. Με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, ήρθε η ισοφάριση. Ο Γεροντάρης Ν. με προσωπική ενέργεια και διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-1. Η συνέχεια έμελλε να είναι μοναδική. Μόλις δύο λεπτά μετά την ισοφάριση, ο Γεροντάρης Ν. , τροφοδότησε τον Σπανόπουλο Β. , ο οποίος με ασύλληπτο σουτ έβαλε την Χώρα σε θέση οδηγού.
Κι όμως, το πρώτο ημίχρονο επιφύλασσε και άλλες εκπλήξεις. Ο Γεροντάρης Ν. έπαιξε το ένα δύο με τον Λιβάνιο Β. , με τον πρώτο να τσιμπάει την μπάλα από τον τελευταίο αμυνόμενο και με διαγώνιο σουτ να γράφει το 3-1.
Εκεί φάνηκε, ότι μπορούμε να πάρουμε την νίκη. Ίσως αυτό να μας χαλάρωσε στα τελευταία λεπτά. Όπως και να έχει, στο τέλος του ημιχρόνου η Χώρα θύμισε και πάλι τον κακό εαυτό της, που παρουσίασε στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Δύο πανομοιότυπα τέρματα και λήξη του ημιχρόνου με το σκορ ισόπαλο στο 3-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα αρκέστηκε στο αμυντικό κομμάτι. Οι αντίπαλοι δημιουργούσαν προβλήματα συνεχώς, με τις γρήγορες πάσες και τις εναλλαγές θέσεων. Σε μία από αυτές τους τις προσπάθειες, ήρθε το 4-3. Καθώς όμως, βρισκόμασταν και πάλι με την πλάτη στον τοίχο, μίλησε ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν, με το πρώτο φετινό του. Ο Λιβάνιος Ν. με φανταστικό γυριστό έφερε και πάλι το παιχνίδι στην ισοπαλία.
Παρόλα αυτά, το παιχνίδι δεν άλλαξε. Οι Βραζιλιάνοι είχαν συνεχώς την κατοχή και φυσικά αυτός που δεν έχει την μπάλα κουράζεται. Η κούραση μετουσιώθηκε σε γκολ υπέρ των Βραζιλιάνων, ένα δεκάλεπτο περίπου πριν το τελευταίο σφύριγμα. Η Χώρα, με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει, πάσχιζε για το γκολ της ισοφάρισης. Και θα το πετύχαινε αν ο Σπανόπουλος Β. , σημάδευε σωστά στην μεγάλη διπλή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.
Και ενώ, όλα έδειχναν δεύτερη συνεχόμενη ήττα, ο Λιβάνιος Β., είχε διαφορετική άποψη. Στην κυριολεκτικά τελευταία ευκαιρία της, η Χώρα ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του προαναφερθέντος.
Περισσότερο θα πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνιση και λιγότερο το βαθμό της ισοπαλίας. Περισσότερο να μας μείνει το χθεσινό πάθος. Έτσι θα πάμε μπροστά..
Γεροντάρης Νικος
Πηγή : http://www.panohorafc.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...