24 Νοε 2013

Αναμένονται οι Λαϊκές Συνελεύσεις των Κατοίκων της Μήλου και της Σερίφου,για το ακτοπλοικό

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου χθες βράδυ στην Έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση Κατοίκων της Σίφνου, με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας στην υγεία και την ακτοπλοΐα. Η αίθουσα, ο εξώστης και η είσοδος του Ιδρύματος Πρόκου ήταν στην κυριολεξία γεμάτα!
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης ενημερώθηκαν οι κάτοικοι για τις δράσεις και τις επαφές της Δημοτικής Αρχής και με το Υπουργείο Υγείας, αλλά και με το Υπουργείο Ναυτιλίας & Αιγαίου για τα προβλήματά μας αυτά, καθώς και ότι όλες οι σχετικές ενέργειές της, επί της ουσίας, απέβησαν άκαρπες.  
Στη Συνέλευση κατατέθησαν προτάσεις από τη Δημοτική Αρχή, Δημοτικούς Συμβούλους, δημότες & κατοίκους του νησιού, ψηφίστηκαν εισηγήσεις της Δημοτικής Αρχής και δημοτών, συστάθηκε Επιτροπή Διαχείρισης του Ακτοπλοϊκού Θέματος και μέσω των ψηφισμάτων αποφασίστηκαν κινήσεις που θα ακολουθήσουν οι δύο Επιτροπές, αυτή της Διαχείρισης του Θέματος της Υγείας (που είχε συσταθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Σίφνου), καθώς και της Επιτροπής Διαχείρισης του Ακτοπλοϊκού Θέματος, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Επιτροπές που θα συσταθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας από τις αντίστοιχες Λαϊκές Συνελεύσεις Κατοίκων της Μήλου και της Σερίφου, ώστε να αποφασιστούν κοινές δράσεις & κινητοποιήσεις των 3 νησιών.
Τα σχετικά επίσημα ψηφίσματα θα σας τα παρουσιάσουμε αμέσως μόλις τα παραλάβουμε, μετά από σχετικό αίτημά μας, από την κα Μαρία Ναδάλη η οποία τήρησε και τα πρακτικά της Λαϊκής αυτής Συνέλευσης.
Παρουσιάζουμε όμως σήμερα, μετά από μηνύματα πολλών συμπατριωτών μας που δεν παρευρέθησαν στη χθεσινή Λαϊκή Συνέλευση, το ηχητικό μας αρχείο από τη Συνέλευση, το οποίο έχουμε χωρίσει σε δύο μέρη. Ένα που αφορά το θέμα της Υγείας και δεύτερο που αφορά το θέμα του Ακτοπλοϊκού.
Πηγή : http://www.sifnaiko-fos.gr

to synoro blog

1 σχόλια:

  1. Ο Δήμος Σερίφου γιατί δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα για αυτό το θέμα;Γιατί καθυστερεί τόσο πολύ να κά νει κάτι; δεν αφορά το νησί;Περιμένει να βγάλουν άλλοι το φίδι από τη τρύπα;Τι περιμένει για να πάρουν μια απόφαση,τόσο δύσκολο είναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...