5 Νοε 2013

Η κακή εμφάνιση πληρώνεται


2η Αγωνιστική Power Rangers - ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC: 2-1

Πραγματοποιώντας μια μετριότατη εμφάνιση, η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ, γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Παραταγμένη με νεανικό σχήμα για μία ακόμα φορά, η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ πραγματοποίησε λίγες καλές προσπάθειες.Σε μία από αυτές, ευτύχησε να προηγηθεί.
Ο Λιβάνιος Β., με δεξί διαγώνιο σουτ κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να βάλει την Χώρα σε θέση οδηγού. Η συνέχεια όμως, δεν ήταν ανάλογη. Οι αντίπαλοι πραγματοποίησαν 2 κλασσικές ευκαιρίες, τις οποίες οι αμυνόμενοι μας απέτρεψαν πάνω στην γραμμή. Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε και το πρώτο 25λεπτο.
Θεωρητικά πιο έμπειροι από τους αντιπάλους μας, οφείλαμε να διατηρήσουμε το υπέρ μας 1-0. Όμως, στο ποδόσφαιρο η εμπειρία, δεν σου χαρίζει απαραίτητα και την χαρά της νίκης.
Οι πολλές λύσεις που είχε στον πάγκο η ομάδα μας, κλήθηκαν να βοηθήσουν, με την έναρξη κιόλας του δευτέρου ημιχρόνου. Οι αλλαγές, ήταν αρκετές. Πέντε στο σύνολο. Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει, ότι οι πολλές αλλαγές καταστρέφουν την χημεία της ομάδας. Λάθος. Διότι οι αλλαγές, που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, αποτελούν την πλέον έμπειρη φουρνιά παικτών τη ομάδας. Έχοντας αγωνιστεί μαζί, χρόνια και χρόνια, δεν μπορεί να υφίσταται δικαιολογία περί χημείας.
Ας αφήσουμε όμως την παραφιλολογία. Ας αρκεστούμε στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης.
Το δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα τα τελευταία δέκα λεπτά, ίσως και να ήταν ότι χειρότερο έχει παρουσιάσει φέτος η ομάδα μας. Ναι μεν οι αντίπαλοί μας είχαν καλή ομάδα, αλλά εμείς δεν αγωνιστήκαμε ούτε στο μισό των δυνατοτήτων μας. Έχοντας χάσει τον χώρο του κέντρου, οι επιθέσεις που δεχόμασταν πολλαπλασιάστηκαν. Από την άλλη, οι επιθέσεις που δημιουργούσαμε, προερχόντουσαν κυρίως από ατομικές ενέργειες ή μακρινά σουτ. Μέχρι και δέκα λεπτά πριν το τέλος, η τύχη ήταν με το μέρος μας. Όμως, κάτι η κούραση, κάτι η έλλειψη συγκέντρωσης και σαφώς κάτι το φραστικό επεισόδιο του Λιβάνιου Ν., ο οποίος χτυπήθηκε από αντίπαλο, οδήγησαν στην ανατροπή.
Το πρώτο γκολ, προήλθε από την δεξιά πλευρά της άμυνάς μας. Κάθετη σέντρα, έξυπνο τακουνάκι του αντίπαλου επιθετικού και 1-1. Το δεύτερο γκολ, έμελλε να επιτευχθεί στο τελευταίο λεπτό. Από τα αριστερά, αυτήν την φορά. Ένα διαγώνιο σουτ, ξεγέλασε τον Λιβάνιο Θ. και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Αντικειμενικά η ήττα, ήταν δίκαιη. Κοιτάζουμε όμως μπροστά, όπως πάντα κάνουμε.

Γεροντάρης Νίκος


Πηγή :http://www.panohorafc.gr/ 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...