30 Νοε 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΙΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σέριφος 28/11/2013
Αρ. Πρωτ.  4712
Η ακτοπλοϊκή σύνδεση είναι θέμα πρωταρχικής σημασίας για την καθημερινότητα των κατοίκων, και την ανάπτυξη των νησιών μας.
Οι κάτοικοι της Σερίφου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής προσήλθαν και συμμετείχαν στην ΕΚΤΑΚΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τις ενέργειες των τριών τελευταίων χρόνων όσον αφορά στο ακτοπλοϊκό ζήτημα. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όλες οι ενέργειες γίνονται συντεταγμένα με κοινή προσπάθεια των νησιών της γραμμής μας (Κύθνου, Σερίφου, Σίφνου, Κιμώλου και Μήλου) εκπροσωπούμενων από τους Δημάρχους τους.
Στη Συνέλευση παρίστατο και ο Αντιδήμαρχος Σίφνου ο οποίος μιλώντας σχετικώς, τόνισε τις προσπάθειες που γίνονται από τις δημοτικές αρχές για την επίλυση του θέματος καθώς και την σπουδαιότητα αντιμετώπισής του από κοινού.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις των παρευρισκομένων, απαντήσεις από τον Δήμαρχο και διαλογική συζήτηση. Οι απόψεις που ακούστηκαν συνέκλιναν στο σύνολό τους στην δίκαιη αξίωση και διεκδίκηση των νησιωτών για συχνή, γρήγορη, ασφαλή και με χαμηλό κόμιστρο συγκοινωνία.
Ο Δήμος κάλεσε τους Φορείς και Συλλόγους του νησιού να ορίσουν έναν εκπρόσωπό τους προκειμένου να συσταθεί Επιτροπή Συντονισμού για περαιτέρω ενέργειες. Η σύσταση της Επιτροπής και η διαμόρφωση του κειμένου του ψηφίσματος θα πραγματοποιηθεί κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου._

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ
ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Πηγή : http://www.sifnaiko-fos.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...