18 Νοε 2013

Επιτέλους ξέσπασε

ΝΕΑ - Αγωνιστικά Νέα
Πέμπτη, 14 Νοέμβριος 2013 13:03

4η Αγωνιστική, Walkers - ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC: 2-11

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 4η αγωνιστική, για να γευτεί τη χαρά της νίκης η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ. Μπορεί σαφέστατα ο φετινός στόχος να μην είναι κανένας άλλος, παρά μόνο η συνεχής δουλειά, αλλά σε ένα άθλημα όπως το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να μην κυνηγάς τις νίκες. Ο χθεσινός αντίπαλος, ήταν πράγματι ο πιο ευάλωτος στην μέχρι τώρα σεζόν. Όμως εμείς, δεν έπρεπε να παρουσιαστούμε χαλαροί.
Πράγματι, η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, σε μια χρονιά που ψάχνει να εντοπίσει, μια αγωνιστική σταθερότητα. Η φετινή ομάδα, αποτελεί στοίχημα για τις μελλοντικές της παρουσίες στα γήπεδα. Παρόλα αυτά, τα νέα άτομα του σήμερα, που θα αποτελέσουν τον πυρήνα της ομάδας σε λίγα χρόνια, ήδη δείχνουν μεγάλα σημάδια βελτίωσης. Και όταν αναφέρομαι σε βελτίωση, εννοώ τόσο την αγωνιστική όσο και αυτήν εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Ας αναλύσουμε όμως την παρουσία της ομάδας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Για ακόμα μία φορά, η οκτάδα συμπεριελάμβανε πολλά νέα, σε ηλικία, πρόσωπα. Δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλά λεπτά, προτού ανοίξουμε το σκορ. Αυτό πραγματοποιήθηκε από τον Λιβάνιο Ν., έπειτα από σέντρα πάρε βάλε του Σπανόπουλου Β. Στην συνέχεια, προστέθηκε στον πίνακα των σκόρερ και ο Κανταρέλης Λ. Μάλιστα, πέτυχε δύο τέρματα, το πρώτο έπειτα από ωραία συνεργασία του με τον Σπανόπουλο Β. και το δεύτερο με όμορφη ατομική προσπάθεια. Πριν το τέταρτο, έχουμε ήδη σκορ 3-0. Το τελευταίο δεκάλεπτο μας επιφύλασσε δύο ακόμα τέρματα. Το πρώτο από αυτά, ήρθε από τον Γεροντάρη Ν., ο οποίος αξιοποίησε στο έπακρο το σπάσιμο της μπάλας από τον Σπανόπουλο Β. και με μακρινό πλασέ, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο Λιβάνιος Ν. έγραψε το 5-0 με κοντινή κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην αντίπαλη περιοχή.

Στην ανάπαυλα ο προπονητής Λιβάνιος Π., σκέφτηκε να δοκιμάσει ένα νέο σχήμα. 2-4-1, αν θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε. Το πείραμα αυτό δοκιμάστηκε, καθώς οι αντίπαλοι είχαν ήδη χάσει κάθε ελπίδα για βαθμό ή βαθμούς.
Η έναρξη του δεύτερου μισού, θα μπορούσε να μας έβρισκε χαλαρούς και χωρίς διάθεση. Εξάλλου, γνωρίζοντας πλέον την δυναμική των αντιπάλων δεν θα χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ.
Κι όμως αυτά τελειώσανε. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

Με δύο παίκτες στο κέντρο η κυκλοφορία έγινε πολύ πιο εύκολη, όπως και το μαρκάρισμα. Τα γκολ δεν άργησαν να ‘ρθουν. Ωραία ενέργεια του Γεροντάρη Ν., ο οποίος με διαγώνιο πλασέ διαμόρφωσε το 6-0. Εν συνεχεία, είχαμε πολλές συνεργασίες ένα-δύο από τα αδέρφια Γεροντάρη. Σε μία από αυτές ο Γεροντάρης Μ., βρέθηκε φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος του αρνήθηκε το γκολ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Γούναρης Γ. πέτυχε το 7-0. Επόμενος σκόρερ ο Σπανόπουλος Β. Ωραία ανάπτυξη από τη ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ, με πάσα του Γεροντάρη Ν. στον Στέργιο Α., ο οποίος με σέντρα από τα αριστερά, σέρβιρε έτοιμο γκολ σε κενή εστία στον επιθετικό μας. Ο Σπανόπουλος Β. δεν έχασε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και συνεχίζει να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Εκεί πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, μαζί με τον Γεροντάρη Ν. Στις θέσεις τους εισήλθαν δύο παλιοί γνώριμοι. Ο Στέργιος Γ. και ο Αντωνάκης Ν.

Παρά το 8-0 και τις πολλές αλλαγές, η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ κατάφερε να πετύχει και άλλα γκολ. Ο Γεροντάρης Μ., ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 9-0 με κοντινό πλασέ. Κάπου εκεί έπεσε λίγο η απόδοσή μας. Αποτέλεσμα, ένα αστείο γκολ. Θετικό όμως, η επάνοδος του Στέργιου Γ. με γκολ. Και τι γκολ. Το καλύτερο της βραδιάς. Κόρνερ από τα αριστερά και βολέ στον αέρα από τον Στέργιο Γ. Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ δέχθηκε άλλο ένα τέρμα, από τον ίδιο αντίπαλο παίκτη και το σκορ έγινε 10-2. Δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα, ο Λιβάνιος Ν. πέτυχε χατ-τρικ και  διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 11-2.

Σίγουρα οι αντίπαλοι ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων, όμως δείξαμε βελτίωση. Κρατάμε κυρίως την θετική εμφάνιση και ύστερα τη πρώτη φετινή νίκη. Συνεχίζουμε, λοιπόν με στόχο παρόμοιες παραστάσεις.
Γεροντάρης Νίκος
Πηγή : http://www.panohorafc.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...