24 Νοε 2013

Μήπως βρήκε το κλειδί της νίκης;

ΝΕΑ - Αγωνιστικά Νέα
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 10:45

5η Αγωνιστική: ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC - Τσουβάλια: 9-4

Μετά το πέρας πέντε αγωνιστικών, η Πάνω Χώρα δείχνει ότι παρόλο το νέο σύνολο, που την αντιπροσωπεύει, έχει την ικανότητα να παίρνει και νίκες. Αυτή τη φορά, η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Οι αντίπαλοι είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Όμως, το μόνο εμφανές τρωτό τους σημείο, το αμυντικό κομμάτι, ήταν αρκετό για να δώσει στη Χώρα, μία μεγάλη νίκη.
Στο πρώτο μέρος, η Χώρα ευτύχησε να προηγηθεί με μακρινό σουτ του Γεροντάρη Μ., έπειτα από πάσα του αδερφού του Γεροντάρη Ν. Η ομάδα είχε πολλά τρεξίματα και αυτό την βοήθησε, έτσι ώστε να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες οι αντίπαλοι. Ο πρωταγωνιστής της χθεσινής βραδιάς, Στέργιος Α., άνοιξε τον φετινό του λογαριασμό με εμφατικότατο τρόπο. Με φοβερό αριστερό διαγώνιο σουτ, έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα.

Έπειτα η ομάδα δέχθηκε ένα αστείο γκολ, καθώς οι αντίπαλοι άλλαξαν πολλές πάσες κοντά στην εστία και κατόρθωσαν να σκοράρουν πολύ εύκολα. Ύστερα, ο Στέργιος Α. με απευθείας εκτέλεση φάουλ και πανομοιότυπο γκολ με αυτό του 2-0, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Και ενώ η Χώρα έδειχνε να κρατάει αυτό το προβάδισμα, ήρθαν δύο ανεπίτρεπτα γκολ από τους αντιπάλους. Τα γκολ αυτά, ξεκίνησαν με βαθιά μπαλιά από την άμυνα τους. Αδράνεια πίσω και σκορ ημιχρόνου 4-3.

Στο δεύτερο μέρος, κάτι οι αλλαγές και κάτι η κούραση, έδωσαν στους αντιπάλους, την ευκαιρία να σφυροκοπήσουν την άμυνά μας. Παρόλα αυτά, κόντρα στη ροή του αγώνα, η Χώρα έφτασε τη διαφορά τερμάτων και πάλι στα τρία γκολ. Σκόρερ ήταν ο Κανταρέλης Λ. και ο Στέργιος Α. Λίγο αργότερα, η αντίπαλη ομάδα μείωσε προσωρινά σε 6-4.
Από εκεί και έπειτα, κάθε επιθετική προσπάθεια της Χώρας ήταν κλασσική ευκαιρία. Τελικό σκορ, 9-4. Τα υπόλοιπα πέτυχαν, οι Κανταρέλης Λ.(2) και Αντωνάκης Ν.

Μεγάλη νίκη η χθεσινή. Μπορεί οι αντίπαλοι να είχαν πολύ καλή ομάδα, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα. Δείχνουμε ότι ακόμα και με ομάδες ανώτερες ποιοτικά, θα βρίσκουμε τον τρόπο για να φτάσουμε στη νίκη.

Για να μην χαθούν τα γκολ της φετινής χρονιάς, σημειώνουμε τους μέχρι τώρα σκόρερ, σε αυτές τις πρώτες 5 αγωνιστικές:
1. Γεροντάρης Ν., Κανταρέλης Λ.-->5
2. Λιβάνιος Ν., Στέργιος Α.-->4
3. Λιβάνιος Β., Σπανόπουλος Β., Γεροντάρης Μ.-->2
4. Γούναρης Γ., Αντωνάκης Ν., Στέργιος Γ.-->1
Πηγή :http://www.panohorafc.gr/ 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...