5 Μαΐ 2017

Υπάλληλος παράδειγμα για όλους!

903,913 χιλιάδες ευρώ εξοικονόμησε ετησίως ο ΟΑΕΔ, από πρωτοβουλία ενός υπαλλήλου, του Άγγελου Βώρου, που απασχολείται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου του Οργανισμού.
Η πρωτοβουλία  έχει να κάνει με την αναβάθμιση του τρόπου σύνδεσης (με τεχνολογία ADSL/VDSL IP VPN) όλων των υπηρεσιών ΚΠΑ2 & ΕΠΑΣ του Οργανισμού  στο Ιδιωτικό Δίκτυο ΟΑΕΔ η οποία υλοποιήθηκε από τον ίδιο το  Άγγελο Βώρο με τη βοήθεια των συναδέλφων του από τα Γραφείαν Πληροφορικής των Περ/κων Δ/νσων ΟΑΕΔ καθώς και της Δ/νσης Μηχανογράφησης στις 27/4/2017.
Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, εξαίρει τον υπάλληλο και μιλά για το ανθρώπινο δυανμικό του ΟΑΕΔ, που με σχέδιο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του Οργανισμού:
«Θεωρούμε πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να αποδείξει περίτρανα πως ο Οργανισμός μπορεί να αναπτυχθεί και να στηριχθεί, αξιοποιώντας το προσωπικό που διαθέτει και να απαλλαγεί από συνεργασίες που απομυζούν τον ΟΑΕΔ και δημιουργούν πολυποίκιλα προβλήματα.
Θεωρούμε πως η Διοίκηση πρέπει να επιβραβεύσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, να επιβραβεύει και να στηρίζει γενικώς τέτοιες πρωτοβουλίες.
Σε μια εποχή που ο δημόσιος τομέας και οι δημόσιοι υπάλληλοι στοχοποιούνται και απαξιώνονται συλλήβδην, η πρωτοβουλία και η υλοποίηση ενός τέτοιου  σημαντικού έργου από συναδέλφους, μας γεμίζει ικανοποίηση.
Ως Ομοσπονδία εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο συνάδελφο Άγγελο Βώρο και σε όλους τους άλλους συναδέλφους των περιφερειακών διευθύνσεων  και της Διεύθυνσης Μηχανογράφησης που συντέλεσαν στην υλοποίηση του έργου.»
Πηγή : https://ergasianews.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...