2 Ιουλ 2018

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σερίφου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24-06-2018 10,30 το πρωϊ στο μπαλκόνι του Αγρέλη στη Χώρα, η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σερίφου. 

Η Συνέλευση ξεκίνησε με σύντομο απολογισμό από τον απερχόμενο πρόεδρο Αλέκο Λιβάνιο, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πορεία των εργασιών του τυποποιητηρείου μελιού που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και σύντομα θα λειτουργήσει σε όφελος των μελισσοκόμων του νησιού. 

Το τυποποιητήρειο μελιού της Σερίφου είναι το πρώτο και μοναδικό, συνεταιριστικό, σε όλες τις κυκλάδες τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος.

Στη συνέχεια ο λογιστής του Συνεταιρισμού παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό για το 2017, ο οποίος παρουσιάζει κέρδη τα οποία ομόφωνα η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να μην διανεμηθούν αλλά να μπούν στο αποθεματικό του Συνεταιρισμού. 

Ακολούθησε διάλογος, μεταξύ των μελών του Συνεταιρισμού για διάφορα θέματα, που τους απασχολούν, με κυριότερα, αυτό της λειτουργίας του Δημοτικού Σφαγείου και της δημιουργίας τυροκομείου. 

Στη Συνέλευση παρευρέθηκαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λ.Σ. Γιάννης Μουστάκας και Θ. Χρυσολωράς. 

Σε σύντομη παρέμβασή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Θ. Χρυσολωράς αναφέρθηκε στο ιστορικό της κατασκευής του Δημοτικού σφαγείου, για το οποίο έχει γίνει Διοικητική παραλαβή από το 2018, με ελάχιστες εκρεμμότητες και 8 χρόνια μετά δεν έχει λειτουργήσει. 

Εκτίμησε ότι το κλίμα για την αποπεράτωση και λειτουργία του σφαγείου δεν είναι καλό τόσο στην περιφέρεια όσο και στον Δήμο

.Κάλεσε τους παρευρισκομένους να μην αρκούνται σε υποσχέσεις από το Δήμο και την περιφέρεια αλλά να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

 Μετά την εκλογή της νέας Διοίκησης του Συνεταιρισμού να βάλουν επιτακτικά το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, να παρευρεθούν σε αυτό και να απαιτήσουν την άμεση λειτουργία του γατί είναι επιτακτική ανάγκη για τους λίγους και μικρούς κτηνοτρόφους του νησιού. 


Τέλος εκλέχτηκε εφορευτική επιτροπή, η οποία έκανε τις εκλογές για ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Συνεταιρισμό. 

ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ Δ.Σ. 

1. Μουστάκας Μιχάλης 22 ψήφοι 
2. Διαμαντής Δημοσθένης 19 " 
 3. Γεροντάρης Γιάννης 18 " 4. 
Μητροφάνης Ηλίας 15 " 5. 
Χρυσολωρά Ελένη 8 " 
 ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ 
1. Μουστάκας Γιάννης 12 ψήφοι 
2. Χρυσολωράς Χρήστος 11 "
 3. Προκοπίου Φλώρα 7 " 

Πηγή : https://lsserifos.blogspot.com/



to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...