10 Μαΐ 2012

Πάνω Χώρα f.c - Kηπουροί 13-6...24... Αγωνιστική




Επέστρεψε με φόρα η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ στις υποχρεώσεις και συνέτριψε τους Κηπουρούς με 13-6 σε ένα ματς στο οποίο η επίθεση έβγαζε φωτιές αλλά η αμυντική λειτουργία προβλημάτισε. Επιθετικά είχε πολλές λύσεις και για αυτό σκόραρε συνεχώς, πέτυχε επτά γκολ στο πρώτο μέρος και έξι στο δεύτερο, αλλά οι Κηπουροί μείωσαν την διαφορά εκμεταλλευόμενοι την αστάθεια του ανασταλτικού παιχνιδιού της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ στο δεύτερο μέρος.

Τα γκολ ξεκίνησαν από νωρίς, τα περισσότερα πέτυχαν οι παίκτες της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ με κάθετες μπαλιές. Το χορό των γκολ άνοιξε το Γούναρης με σουτ έξω από την περιοχή και ακολούθησαν Λιβάνιος Ν. Κανταρέλης και Κουβάτσος οι οποίοι σκόραραν ανελλιπώς στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το αρχικό μούδιασμα οι Κηπουροί ξύπνησαν και άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες. Σε δυο από αυτές πέτυχαν τα δυο τους γκολ στο πρώτο ημίχρονο, από αδράνεια των αμυνόμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ήταν το ίδιο καλή πέτυχαν ακόμη έξι γκολ, αλλά η ανασταλτική της λειτουργία προβλημάτισε. Πάρα την επιθετική της ορμή οι Κηπουροί δεν παραιτήθηκαν και ανέβαιναν στην περιοχή της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ και πέτυχαν συνολικά τέσσερα γκολ τα περισσότερα από την αριστερή πτέρυγα των Gialloblu. Εκείνοι όμως για κάθε γκολ που έβαζαν οι Κηπουροί πετύχαιναν δυο και με πρωταγωνιστές τους Λιβάνιο Ν Κανταρέλη και Καραγκούνη κρατούσαν την διαφορά  των γκολ ψηλά και πήραν μια ευρεία νίκη που του φέρνει μια ανάσα από την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Βαθμολογία
Γκολ
Λιβάνιος Πέτρος
8
-
Δανής Πέτρος
8
-
Βασιλόπουλος Ανδρέας
8
-
Λιβάνιος Νίκος
10
3
Λιβάνιος Βαγγέλης
8
-
Κανταρέλης Λάμπρος
10
4
Γούναρης Γιώργος91
Κουβάτσος Μπάμπης
10
3
Καραγκούνης Άκης
9
2


ΠΑΝΟΧΩΡΙΑΝΟΣ


1 σχόλια:

  1. Λιβάνιος Βαγγέλης10 Μαΐου 2012 στις 9:07 μ.μ.

    Θα ήθελα να τονίσω επειδή υπάρχουν αρκετά επώνυμα που δε θυμίζουν Σέριφο, ότι πλην ενός συμπαίκτη μας στο τελευταίο παιχνίδι, όλοι οι υπόλοιποι κατάγονται από το νησί μας.Αυτός δε, που η καταγωγή του είναι διαφορετική έχει αγαπήσει το νησί μας και τη φανέλα με αποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...