5 Οκτ 2012

ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC - Σέριφος Incredibile...!!!


ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC - Σέριφος
Incredibile...!!!

Γράφει ο Νίκος Λιβάνιος 

2η Αγωνιστική: Τσακαρίτα - ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC: 3-11



Με μια μεγαλειώδη νίκη της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ απέναντι στην περσινή φιναλίστ Τσακαρίτα, έκλεισε η δεύτερη αγωνιστική του  πρωταθλήματος, καθώς οι Gialloblu αφηνιασμένοι, σκόραραν ασταμάτητα στο δεύτερο ημίχρονο και υποχρέωσαν σε συντριπτική ήττα την ομάδα της Τσακαρίτα. Με τους 8 από τους 12 που αγωνίστηκαν να σκοράρουν η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ έδειξε το μεγαλείο της και επικράτησε σε ένα κατ'εφημισμό ντέρμπι δείχνοντας όμως και πάλι κάποιες αδυναμίες.


Το σκορ δεν άργησε να ανοίξει ο Νικολόπουλος λίγο μετά το ξεκίνημα του αγώνα ενώ γρήγορα μπήκαν και ακόμα 2 γκολ από τον ίδιο και τον Κοτσέτα Δ. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες. Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ είχε κλείσει καλά τους χώρους της, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στο κέντρο αλλά χάρη στην καλή της άμυνα κρατούσε το μηδέν.  Ομάδα στημένων φάσεων αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά η Τσακαρίτα καθώς μείωσε ύστερα από κόρνερ και κοντινή κεφαλιά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο επιτυχημένο από ποτέ για την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ. Με φανταστικό επιθετικό παιχνίδι και γρήγορες εναλλαγές της μπάλα σκόραρε ανελλιπώς και ανέβασε γρήγορα την διαφορά. Νικολόπουλος, Λιβάνιος Ν. & Κανταρέλης έβαλαν τα πρώτα γκολ ενθουσιάζοντας τους παρευρισκομένους. Η Τσακαρίτα είχε εγκλωβιστεί στα πλάγια του γηπέδου και πότε από αριστερά πότε από δεξιά προσπαθούσε να βγάλει φάση στην περιοχή της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ. Κατάφερε να μειώσει σε 3-7 πάλι από στημένες φάσεις αλλά η φωτιά των Πανωχωριανών δεν έσβησε.Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήραν οι Καραγκούνης, Γεροντάρης Ν. Γεροντάρης Μ. και Γούναρης, με τους δυο τελευταίους να διεκδικούν το βραβείο για το καλύτερο γκολ το αγώνα, ο Μάριος για το γκολ με φοβερό σουτ με την μια έξω από την περιοχή και ο Γιώργος για το γκολ ύστερα από τρέξιμο και σουτ στην κλειστή γωνία του τέρματος.

Μια μεγαλειώδης νίκη που συνοδεύτηκε από σεβασμό σε ένα μεγάλο αντίπαλο, καθώς κανείς δεν προκάλεσε ούτε ειρωνεύτηκε τους ηττημένους μετά το τέλος αλλά και κατά την διάρκεια του ματς αναδεικνύοντας το ήθος της ομάδας. Γεγονός που τόνισε ο Λιβάνιος Π. στο τέλος εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η Τσακαρίτα είναι καλύτερη από αυτό που έδειξε σε αυτή την αγωνιστική και θα το αποδείξει στην συνέχεια.

Μια σημαντική λεπτομέρεια, η προσθήκη των νέων έχει βοηθήσει πολύ την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ, όσον αφορά τα τρεξίματα και τις λύσεις ανάμεσα στις γραμμές, γεγονός που φάνηκε σε αυτό το ματς, για αυτό λοιπόν ας δώσουμε στα νιάτα κι άλλες ευκαιρίες.

Βαθμολογία
Γκολ
Λιβάνιος Πέτρος
9
-
Γεροντάρης Νίκος
9
1
Βασιλόπουλος Ανδρέας
9
-
Κανταρέλης Λάμπρος
9
1
Λιβάνιος Νίκος
10
2
Καραγκούνης Άκης91
Κοτσέτας Διονύσης
9
1
Νικολόπουλος Δημήτρης
10
3
Νίνης Παντελής
9
-
Γούναρης Γιώργος91
Γεροντάρης Μάριος91
*Αξιολόγηση απόδοσης παικτών: Άριστη: 10 - Κάκιστη: 5
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...