11 Νοε 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ....VIDEO...


Eυκολότερο να το λες, παρά να το κάνεις. Αν ήταν τόσο εύκολο, δεν θα είχε καν προκύψει αυτή η από γεννησιμιού της νεκροζώντανη κυβέρνηση. Η οποία πάντως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σύντομα ή λιγότερο σύντομα, θα τελειώσει.

 Αλλά τα μέτρα θα περάσουν, δεν θα περάσουν; Όλα περνάνε σε αυτήν τη ζωή. Με πρώτη και καλύτερη την ίδια τη ζωή. Ο καταναλωτής δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη επαναστάτης. Ο καταναλωτής δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη πολίτης.

Από την μια μέρα στην άλλη ο καταναλωτής μπορεί να γίνει αγανακτισμένος ή να φάει και ξαναφάει και ξαναφάει δακρυγόνα. Από την μια μέρα στην άλλη ο καταναλωτής μπορεί να γκρεμίσει τον παλιό δικομματισμό.

 Αλλά ως εκεί από την μια μέρα στην άλλη· ο επαναστάτης κι ο πολίτης ακόμα απέχουν· αναφορικά δε με μια κατηγορία καταναλωτών, ο φασίστας φαίνεται πως απέχει πολύ λιγότερο. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες καταναλωτών, κυκλοφορεί το ενδέκατο τεύχος του περιοδικού μας.

Που είναι ένα περιοδικό που στα δικά μου (αν και δεν τα λες και αντικειμενικά) μάτια μοιάζει να γίνεται διαρκώς καλύτερο. Οπότε καταναλωτή που δεν έγινες ακόμα επαναστάτης ή πολίτης αλλά το προσπαθείς, κάνε τουλάχιστον αυτό που σου επιτρέπεται να κάνεις χωρίς να εμποδίζεσαι από τα ΜΑΤ, δράσε ως καταναλωτής γουαναμπί επαναστάτης - πολίτης κι αγόρασέ μας, πριν ή μετά το Μνημόνιο 3, πριν ή μετά τον προϋπολογισμό.

Αλλά πάντως αγόρασέ μας. Unfollow: συνδυάζει μοναδικά την καταναλωτική χαρά της παλιάς εποχής, με την προεπαναστατική χαρά της επερχόμενης. 

 http://old-boy.blogspot.gr/


1/11/1996..ΜΑΛΒΙΝΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...