12 Ιουλ 2016

Για πρώτη φορά ενδοκυκλαδικά δρομολόγια με αεροπλάνο

Με αεροπλάνο θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν από νησί σε νησί επισκέπτες και κάτοικοι των Κυκλάδων από το καλοκαίρι του 2017 καθώς μια νέα Αυστριακή εταιρία προετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί για πρώτη φορά, στην “ιπτάμενη” διασύνδεση των νησιών.
Πρόκειται για την Naxosair εταιρία που ανήκει στην Αυστριακή Greenair, που εντείνει κάθε απαιτούμενη προσπάθεια, με στόχο να προσφέρει άνετη και γρήγορη εναέρια μετακίνηση μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών και της Νάξου ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2017.
Σκοπός της εταιρίας, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Αυστριακό Georg Pommer, είναι η υποστήριξη της Νάξου, με προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, σε υψηλού επιπέδου επισκέπτες και σταδιακά, η εταιρία να συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.
Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κ. Pommer στο naxostimes.gr, η Naxosair θα προφέρει προσιτές και ανταγωνιστικές τιμέςγια τη μετακίνηση μεταξύ των νησιών (ενδοκυκλαδικά δρομολόγια), τόσο των διεθνών επισκεπτών όσο και των ενδιαφερόμενων φορέων της τουριστικής βιομηχανίας.
“Η Naxosair έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις που σχετίζονται με την άρτια διεξαγωγή των πτήσεων, τη συντήρηση των αεροσκαφών και τη μεταχείριση των επιβατών. Έχουμε ήδη έλθει σε συνομιλίες με τη Fraport, προκειμένου να συντονίσουμε το πρόγραμμα πτήσεων ανάλογα με τις προγραμματισμένες πτήσεις στα νησιά” σημειώνει ο κ. Pommer, ο οποίος γνωστοποίησε ότι οι ενδοκυκλαδικές πτήσεις της Naxosair με «έδρα» τη Νάξο θα περιλαμβάνουν τα νησιά Σύρο, Μύκονο, Σαντορίνη και Πάρο.
Πρόσθεσε επίσης, ότι οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος «αποδεδειγμένα κατάλληλο για μετακινήσεις μεταξύ νησιών».
Να σημειωθεί ότι οι δοκιμαστικές πτήσεις της εταιρίας ξεκινούν εντός της εβδομάδας, ενώ παράλληλα θα γίνει η παρουσίαση του ολοκληρωμένου σχεδίου της εταιρίας αλλά και η επίδειξη του νέου αεροσκάφους που θα χρησιμοποιηθεί για τα αεροπορικά, ενδοκυκλαδικά δρομολόγια.
naxostimes.gr
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...